SENTINŢĂ fără precedent în LUMEA ŢIGĂNEASCĂ: Mire condamnat la ÎNCHISOARE după sex cu mireasa de 12 ani

Pentru prima oară în lumea ţigănească, un tânăr din Iaşi în vârstă de 21 de ani care s-a căsătorit cu o minoră a fost condamnat la închisoare pentru viol, informează România TV. Mireasa are doar 12 ani.

07 dec. 2013, 08:55
SENTINŢĂ fără precedent în LUMEA ŢIGĂNEASCĂ: Mire condamnat la ÎNCHISOARE după sex cu mireasa de 12 ani

Pentru prima dată tradiţiile de nuntă ale romilor s-au finalizat cu o condamnare după ce un tânăr de 21 de ani dintr-o comunitate de romi din judeţul Iaşi a abuzat sexual o minoră de 12 ani, elevă în clasa a V-a la o şcoală din Galaţi, potrivit România TV.

Coşmarul fetei a început după ce părinţii ei şi cei ai tânărului au bătut palma pentru ca familiile lor să se înrudească. Aşa cum spune tradiţia, fata şi părinţii ei au mers la Iaşi, la ginere, numai că acesta a obligat-o în prima noapte în care au rămas singuri să întreţină raporturi sexuale. Pentru că fata a refuzat, aceasta a fost bătută şi violată. Au urmat apoi două luni de chin în care victima nu a fost lăsată să-şi sune părinţii şi a fost obligată să întreţină relaţii sexuale în fiecare noapte. La un moment dat minora a reuşit să facă rost de un telefon şi să-şi anunţe părinţii.

Pentru fapta sa, tânărul a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare şi va trebui să îi plătească victimei daune de 15.000 de lei.

Citeşte şi ŞOCANT: Fetiţă de 9 ani din Sighetu Marmaţiei, violată de propriul frate în vârstă de 11 ani