Sfârșit tragic! Sonia, o tânără în vârstă de 19 ani, și-a pierdut viața după ce a intrat într-un TIR

Sfârșit tragic pentru Sonia, o tânără de 19 ani, care și-a pierdut viața după ce a intrat într-un TIR în drum spre casă.

01 mai 2024, 10:07

Sonia avea doar 19 ani și destinul i-a fost curmat într-un accident tragic, chiar înainte de sărbătorile de Paște.

Tânăra a murit într-un accident cumplit pe Drumul Național 6 din localitatea Ciochiuța, județul Mehedinți. Aceasta își luase permisul auto în urmă cu un an și conducea în drum spre casă. A depășit viteza legală, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de un TIR care circula regulamentar. În urma impactului, a rămas prinsă printre mormanele de fiare.

Citește și: Cauza prăbușirii străzii din Slănic. Prefectul de Prahova: „Oamenii nu se vor întoarce acasă, blocurile evacuate nu pot fi repopulate în momentul de faţă”

Marți, mașina în care tânăra se afla și care i-a fost oferită cadou de părinți, i-a adus sfârșitul. În drum spre casă, Sonia a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un TIR. Ceilalți participanți la trafic au sunat urgent la 112 și au încercat să o scoată din mașină, însă, fără succes. La scurt timp au sosit mai multe echipaje de intervenție, dar a fost în zadar.

S-a procedat la extragerea victimei din autoturism. Intervenţia a fost dificilă, a declarat Sebastian Diaconescu, șef gardă intervenție Stația de Pompieri Strehaia, conform Observator.

Autoritățile au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar traficul din zonă a fost blocat ore în șir.

Citește și: Tren de călători cuprins de flăcări, în Timiș. Aproape 60 de persoane s-au autoevacuat