ŞOCANT. INCESTUL ar putea fi APROBAT PRIN LEGE în Germania

Comisia Naţională de Etică din Germania intenţionează să legalizeze incestul. Dacă măsura va fi adoptată, aceasta ar putea reprezenta o încununare a luptei duse de ani buni de un german.

25 sept. 2014, 12:16
ŞOCANT. INCESTUL ar putea fi APROBAT PRIN LEGE în Germania

Patrick Stuebing a fost adoptat când era foarte mic. Şi-a cunoscut sora biologică pe când el avea 24 de ani, iar ea 16. S-au îndrăgostit unul de celălalt şi au avut o relaţie din care au rezultat patru copii.

Citeşte şi Cazul care a şocat lumea: Frate şi soră, prinşi în timp ce făceau sex în faţa bisericii

În 2008, Stuebing a fost condamnat pentru incest şi a stat după gratii timp de trei ani. De atunci, el luptă pentru legalizarea incestului şi a reabilitării sale sociale, iar, după ce i-a reanalizat cazul Comisia germană de Etică a trecut de partea lui.

Într-un comunicat dat publicităţii astăzi, respectiva comisie a recomandat legalizarea incestului consensual (când ambele părţi sunt de acord – n.r.) între fraţi.

Citeşte şi Bărbat condamnat la închisoare în Austria, după ce şi-a abuzat sexual fiica de 1370 de ori

În respectivul document se arată că incestul între fraţi este deosebit de rar în Vest, dar cei care îl comit „simt că dreptul lor fundamental la libertate le este încălcat şi că sunt astfel forţaţi să-şi ascundă relaţiile” pentru a nu fi pedepsiţi de lege.

Chiar dacă va fi adoptată o lege a legalizării incestului, cuplurile care se vor demasca se vor afla în continuare într-o „situaţie tragică”, se mai precizează în comunicat, întrucât, din punct de vedere al comisiei, „nu este normal pentru o persoană care încalcă legea să ducă mai departe un obicei care contravine normelor sociale”.