ŞOCANT: O mamă din Arizona face inclusiv sex oral cu câinii din ogradă

O americancă din Arizona, mama unui copil, a fost investigată de poliţie pentru zoofilie. Femeia i-a mărturisit prietenului ei că face sex cu câinii ei încă de când avea 13 ani.

RomaniaTV.net
11 dec. 2012, 20:37
ŞOCANT: O mamă din Arizona face inclusiv sex oral cu câinii din ogradă

Poliţia din Lake Havasu City a declanşat o anchetă asupra şocantului caz. Brittany Sonnier, o tânără mamă care are un bebeluş de câteva luni, i-a mărturisit prietenului ei că ea obişnuieşte să facă sex cu câinii şi că a făcut acest lucru chiar cu câinii familiei, încă de când avea 13 ani.

Femeia zoofilă a povestit cu sânge rece că a făcut atât sex vaginal, cât şi sex oral cu câinii şi că i-a dresat astfel încât „să nu manifeste asemenea comportamente cu oamenii străini”, scrie theweeklyvice.com.

Prietenul femeii le-a povestit poliţiştilor care anchetează cazul că Brittany i-a arătat imagini cu oameni care fac sex cu câinii şi că i-a mai spus că era interesată şi de incest.

După ce femeia i-a povestit toate acestea prietenului ei, bărbatul a încercat să vorbească cu tatăl fetei, dar acesta i-a spus că fiica lui recunoscuse mai demult aceste fapte.

Tatăl lui Brittany încearcă să preia custodia băieţelului ei.  Femeia a fost acuzată iniţial de „cruzime” faţă de animale, apoi acuzaţia s-a schimbat în „crime împotriva naturii”.