Test fulger la şcoală: „Cum trebuie pedepsit un homosexual?”. Vezi răspunsul genial al unui elev FOTO

Un elev din Coreea de Sud risca sa fie sanctionat, in urma raspunsurilor pe care le-a dat unor intrebari dintr-un chestionar al scolii unde invata. Intrebat despre ce crede in legatura cu homosexualitatea in scoala sau despre cum ar trebui scoala sa pedepseasca elevii homosexuali, tanarul a raspuns cu o elocventa geniala.

17 dec. 2014, 12:47

Desi reprezentantii scolii au motivat existenta chestionarului prin faptul ca doresc „incurajarea si pastrarea unui mediu sanatos in scoala”, elevul a realizat ca de fapt este vorba despre o vanatoare de vrajitoare pentru homosexuali, scrie jurnalul.ro.

Citeşte şi O bază americană din Coreea de Sud a fost ÎNCHISĂ

Cand a fost intrebat cum ar trebui scoala sa-i pedepseasca pe homosexuali, tanarul a raspuns: „Nu ar trebui intreprinsa nicio actiune. Sa fii gay este o caracteristica personala cu care scoala nu ar trebui sa interfereze. Acest sondaj este ridicol. In loc sa incurajati un mediu sigur si sanatos, mai bine v-ati ocupa cu problemele serioase ale scolii. Acest chestionar este primitiv si discriminatoriu”.

Citeşte şi Scandal religios: Fondatorul unei biserici, acuzat că a avut 40 de soţii

Potrivit unui utilizator al Reddit, site unde a fost publicat chestionarul, in scoala exista un zvon potrivit caruia ar exista un cuplu de lesbiene in randul elevilor. Drept urmare, o explicatie pentru aparitia acestui chestionar era pentru a afla cine sunt cele doua fete pentru a le pedepsi.