Abuzată de propriul tată şi internată la nebuni. Drama unei actriţe

Actriţa Amanda Bynes, cunoscută din peliculele Hairspray" (2007), "What a Girl Wants" (2003) sau "Big Fat Liar" (2002), a fost internată într-un centru de psihiatrie unde va fi ţinută sub observaţie timp de 72 de ore, după ce şi-a acuzat tatăl că a abuzat-o.

12 oct. 2014, 17:19
Abuzată de propriul tată şi internată la nebuni. Drama unei actriţe

Prin intermediul unor postări pe reţelele de socializare, actriţa a afăcut grave acuzaţii la adresa tatălui ei.

„Tatăl meu m-a abuzat verbal şi psihic în copilărie. Mă făcea urâtă şi apoi mă întreba dacă vreau să fac sex cu el. Pentru că nu ştiam ce să-i răspund, el mă forţa şi urma un adevărat coşmar. Am înregistrări cu el făcând lucruri indecente în preajma mea. Mama mea ştia despre toate astea, dar nu a făcut nimic. Azi mă întâlnesc cu avocatul pentru a obţine un ordin de restricţie împotriva tatălui meu”, a scris Amanda în cadrul mai multor postări.

Ulterior, actriţa a recunoscut că a minţit, dar a dat vina pe un „microchip” pe care îl are în creier.
În urmă cu nici două luni, Bynes a fost prinsă de poliţiştii californieni conducând unul dintre bolizii ei de lux drogată, iar surse din poliţie spun că vedeta nu fumase marijuana, ci era sub influenţa prafurilor. Vedeta a fost arestată şi dusă la secţie, stabilindu-i-se ulterior o amendă de 15.000 de dolari.

Aceasta nu a foste prima dată când Amanda are probleme cu legea, din cauza băuturii şi a drogurilor, iar la un moment dat a mărturisit că şi-ar dori să nu mai joace în filme.

Mai mult pe libertatea.ro