ŞOCANT. O fată de 13 ani, VIOLATĂ şi ÎNGROPATĂ DE VIE

O pakistaneză de 13 ani a reuşit să scape de o moarte sigură după ce a fost îngropată de doi bărbaţi care o violaseră. Fata a fost răpită în provincia Punjab în timp ce mergea la cursurile coranice. Tatăl ei i-a anunţat dispariţia la poliţie, însă oamenii legii au refuzat să o caute.

RomaniaTV.net
29 oct. 2013, 15:12
ŞOCANT. O fată de 13 ani, VIOLATĂ şi ÎNGROPATĂ DE VIE

Cei doi bărbaţi au violat-o pe fată într-un loc izolat şi apoi au îngropat-o de vie, potrivit Agerpres. Din fericire, adolescenta a reuşit să înlăture pământul care fusese aruncat deasupra ei şi să iasă. A cerut ajutor trecătorilor, care au transportat-o la un centru medical din zonă.

Înalta Curte din Lahore, indignată de nepăsarea forţelor de ordine, a ordonat poliţiei să nu precupeţească niciun efort pentru prinderea agresorilor.

Violarea copiilor este un adevărat flagel în Pakistan, unde persistă anumite mituri culturale. De exemplu, bărbaţii seropozitivi cred că se pot vindeca dacă au raporturi sexuale cu virgine.

În statisticile privitoare la violurile de copii figurau 668 de cazuri în 2002 şi 2.788 anul trecut, potrivit International Business Times. „Credem că aceste cifre nu sunt decât o mică parte din ceea ce se întâmplă în realitate”, a spus Manizeh Bano, director executiv al ONG-ului Sahil.