Bătăuşii din Braşov care au snopit în bătaie un bărbat într-un autobuz, reţinuţi VIDEO

Bătuşii din Braşov care au şocat ţara după ce au snopit în bătaie un bărbat într-un autobuz au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi pentru tâlhărie. Scenele incredibile s-au petrecut sub privirile îngrozite ale celorlalţi călători. Martorii spun că victima a fost lovită cu sălbăticie pentru că i-ar fi furat telefonul unuia dintre atacatori.

25 apr. 2016, 12:31
Bătăuşii din Braşov care au snopit în bătaie un bărbat într-un autobuz, reţinuţi VIDEO

Scene incredibile surprinse într-un autobuz din Braşov. Un bărbat a fost snopit în bătaie de trei indvizi sub privirile îngrozite ale celorlalţi călători. Martorii spun că victima a fost lovită cu sălbăticie pentru că i-ar fi furat telefonul unuia dintre atacatori.

Bărbatul bătut crunt într-un autobuz din Braşov pentru că ar fi furat un telefon e nevinovat. Atacatorii l-au confundat cu un hoţ, acum însă sunt traşi la răspundere şi riscă până la 7 ani de puşcărie. Bătăuşi au fost reţinuţi.

Cei trei agresori sunt acuzaţi de tâlhărie şi tulburarea liniştii publice, asta după ce anchetatorii au stabilit că victima a luat bătaie pentru un furt inexistent. Nu cel bătut a fost persoana care i-a lăsat pe agresori fără telefon mobil.

Pentru fapta comisă ei riscă acum până la 7 ani de închisoare, dacă judecătorii îi vor găsi vinovaţi.

Pe imaginile surprinse de un călător se observă cum trei bărbaţi îl imobilizează pe tânăr şi încep să-l lovească fără milă cu pumnii şi cu o ţeavă. Victima ţipă şi cere ajutorul celorlalţi călători, dar nimeni nu îndrăzneşte să intervină. Tânărul a fost luat la bătaie pentru că i-ar fi furat telefonul unuia dintre agresori.