BOMBĂ. Andreea Mantea şi Stefan Stan, surprinşi împreună de paparazzi. Uite cât de TANDRU e cântăreţul FOTO

Miercuri, pe la orele pranzului, Andreea Manea şi Ştefan Stan au fost surprinşi de paparazzi împreună într-un cunoscut complex rezidential din sectorul 6 al Capitalei. 

25 iun. 2015, 08:46

Vremea frumoasa de miercuri a adus multă lume multa la piscina dintr-un complex rezidential din Sectorul 6, iar atmosfera a fost asigurată de Stefan Stan alaturi de bandul sau, scrie wowbiz.ro. La un moment dat, in parcarea complexului rezidential si-a facut aparitia un bolid la volanul caruia se afla nimeni alta decat proaspata mamica Andreea Mantea, cea cu care Stefan a avut, in trecut, o relatie tumultoasa.

Citeşte şi Ştefan Stan a RECUNOSCUT. Ce fel de RELAŢIE are cu Andreea Mantea. Nu se mai ascund

Camuflata cu o pereche de ochelari de soare, bruneta nu s-a grabit sa coboare din masina, a vorbit la telefon si, in scurt timp si-a facut aparitia si Stefan, care a urcat in masina, pe locul din dreapta, iar cei doi au început o discuţie extrem de degajată, neaşteptată pentru cei care nu i-ar mai fi văzut nici măcar prieteni după ce s-au despărţit cu destule surle şi trâmbiţe.

Ei bine, cei doi se inteleg mai bine ca niciodata, neasteptat de bine chiar. In masina si-au vorbit conspirativ, au ras si s-au tachinat ca doi buni amici sau, ar spune unii, ca pe vremuri, cand erau iubiti.

Citeşte şi Andreea Mantea, declaraţii uluitoare despre tatăl copilului: David va avea un alt tată. Nu e un capăt de ţară

Zilele trecute, Stefan Stan spunea că are o relaţie bună cu Andreea Mantea, că vorbesc de câte ori simt nevoia, iar dacă zvonurile iscate de aceste declaraţii păreau nu tocmai la locul lor, imaginile şi mai ales tandreţea cu care Ştefan o înconjura pe Andreea dau tot mai mult de bănuit.