Brigitte Năstase, BĂTUTĂ de SOŢ. „Mi-am văzut moartea cu ochii!”

Brigitte Năstase, mărturisiri şocante din a doua căsnicie. Soţia lui Ilie Năstase a mărturisit printre lacrimi la o emisiune televizată că fostul soţ a bătut-o până în momentul în care i-a fisurat craniul.

21 nov. 2017, 06:55
Brigitte Năstase, BĂTUTĂ de SOŢ. „Mi-am văzut moartea cu ochii!”

Brigitte Năstase a trecut prin momente cumplite după ce a ieşit din închisoare. Cel de-al doilea soţ a fost extrem de agresiv cu ea, iar vedeta a fost bătută extrem de grav.

Brigitte Sfăt a vrut SĂ SE SINUCIDĂ. Dezvăluire CUTREMURĂTOARE

„A venit soţul meu, nu ştiu ce mi-a spus, eu am replicat şi a început să mă bată. Mi-am văzut moartea cu ochii! M-a batut atât de tare… Am zis Tatăl Nostru…”, a declarat Brigitte Năstase.

Bruneta susţine că şi la mulţi ani de la divorţ a fost din nou atacată de fostul soţ: „M-a atacat acum patru luni într-un peco. Am sunat la poliţie, a plecat! M-a atacat de fata cu Ilie!”.

Brigitte Sfăt, ÎN LACRIMI. Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE din VIAŢA SA: „Numai Hristos a fost alături de mine!”

Brigitte Năstase recunoaşte că cel care a salvat-o după căsnicia eşuată este chiar Ilie Năstase. Înainte de a-l întâlni, bruneta a fost condamnată la trei ani de închisoare pentru instigare la talhărie şi lipsire de libertate. Acum, Brigitte Năstase este foarte aproapiată de Dumnezeu şi s-a vindecat prin rugăciune.