Brigitte Sfăt: „Am încercat o relaţie. Operaţiile nu mi le-am făcut pentru Ilie Năstase”

Certurile dintre Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt par a nu se termina aici. Cei doi au apărut pentru prima dată la TV după anunţul divorţului. Bruneta a încercat chiar, în perioada în care relaţia "scâţâia", să formeze un cuplu cu alt bărbat.

31 aug. 2017, 15:51

Brigitte Sfăt nu are noroc în dragoste. Vedeta a început în urmă cu ceva timp o relaţie cu alt bărbat, dar nici acesta nu s-a mulţumit doar cu bruneta şi avea şi alte relaţii în paralel. Aşa s-a întors Brigitte înapoi înapoi la soţul său, de care nu a divorţat, deşi aşa anunţase.

„Am încercat să îmi fac o relaţie. Nu a mers pentru că minţea foarte mult şi mai avea două relaţii paralele şi voia să fie şi cu mine”, a declarat Brigitte într-o emisiune TV, la nici un metru de Ilie Năstase, potrivit spynews.ro. Tenismenul nu a avut o reacţie specifică.

Bruneta susţine că nu vrea să mai audă de Ilie Năstase şi, de când a anunţat divorţul pe care nu l-a finalizat nici acum, Brigitte Sfăt şi-a făcut mai multe operaţii. Spune că acestea au fost făcute în speranţa că aşa îşi va găsi fericirea.

„Eu nu m-am operat pentru Ilie. Îmi era frică că nu o să le placă la alţii de mine. Le-am făcut pentru mine. Eu deja mă văzusem o femeie libera cand mi-am făcut operaţiile”, a mai spus bruneta.

Ilie Năstase nu a părut foarte afectat de vorbele soţiei lui, iar la sfârşitul emisiunii a sărutat-o pe aceasta, deşi Brigitte părea că nu mai vrea împăcare.

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase s-au căsătorit în 2013, iar relaţia lor a fost presărată cu numeroase scandaluri, despărţiri şi împăcări. De cealaltă parte, Ilie Năstase şi Amalia Năstase au anunţat divorţul în prag de Valentine’s Day, în 2010, după 13 ani de relaţie şi 7 de căsnicie şi au împreună doi copii.