Câştigătorul de la Vocea României, surprins cu amanta. Soţia este foc şi pară FOTO

Mihai Chiţu, cel mai nou câştigător de la "Vocea României", a fost surprins pe picior greşit, sărutând pasional o altă femeie decât cea cu care a construit ceva în viaţă şi cu care are o fetiţă superbă de cinci anişori. 

01 aug. 2014, 08:06

Mihai Chiţu a fost surprins într-o ipostază în care nevasta lui nu ar fi vrut să-l vadă niciodată, scrie click.ro. Solistul s-a întâlnit pe ascuns cu o brunetă, pe care a aşteptat-o în maşină, în zona Pieţei Bobocica din Capitală, mai bine de jumătate de oră. Cu geamurile deschise, butonând încontinuu la telefon, Chiţu s-a arătat foarte bucuros când domnişoara din imagini a urcat în BMW-ul lui nou cumpărat.

Citeşte şi „Vocea României” nu şi-a primit nici acum cei 100.000 de euro de la ProTV

Cu părul ca abanosul, lăsat liber pe spate, cu un tricou alb decoltat, prin care se zăreau nurii obraznici, nemachiată, naturală, veselă. O descriere de care se poate îndrăgosti oricine, nu doar un bărbat încercat de monotonia unei căsnicii. Aşa a urcat bruneta lui Chiţu în maşină. Vizibil incitat, artistul s-a grăbit să o sărute pasional şi, în câteva clipe, a demarat în trombă cu gândul, probabil, la frumoasa aventură care-l aştepta.

Citeşte şi Dramă în familia câştigătorului „Vocea României”. Fetiţa lui a ajuns de urgenţă la spital