Cât alcool avea de fapt în el Ilie Năstase. „Cum să-l trateze?”

Poliţiştii bucureşteni au deschis dosar penal pe numele fostului jucător de tenis Ilie Năstase pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce acesta a fost oprit la un control, pe Şoseaua Nordului din Capitală, fiind în stare de ebrietate şi a adresat injurii agenţilor.

RomaniaTV.net
26 mai 2018, 09:07
Cât alcool avea de fapt în el Ilie Năstase. „Cum să-l trateze?”

„Ar trebuie să lămurim ceea ce se întâmplă în astfel de cazuri. Nu putem să tratăm diferit în funcţie de persoana care se află la volan. Dacă se întâmpla un accident de circulaţie, noi eram vinovaţi. Să înţeleagă opinia publică, domnul Ilie Năstase, în momentul în care a suflat în etilotest avea 0,55, era aproape de comă alcoolică.

Cum să îl trateze colegii noştri? Să îşi scoată cascheta şi să spună ne scuzaţi că am oprit? Ilie Năstase trebuie să dea un exemplu tineretului din România. Ce să înveţe de la el? Nu contează persoana. Legea trebuie aplicată pentru toată lumea”, a spus Florin Vîlea, preşedintele Federaţiei Sindicale a Poliţiştilor SED LEX, la Antena 3, scrie Mediafax.

Poliţiştii bucureşteni au deschis dosar penal pe numele fostului jucător de tenis Ilie Năstase pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce acesta a fost oprit la un control, pe Şoseaua Nordului din Capitală, fiind în stare de ebrietate şi a adresat injurii agenţilor. Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat că, în jurul orei 4.45, pe Şoseaua Nordului, în zona ambasadei Chinei, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 72 de ani.

Citeste şi: Cu cine era Năstase în maşină când l-a oprit poliţia. Brigitte n-o să fie deloc fericită