Dramă pentru Lorenzo Lamas. Fiica sa a intrat în comă

Lorenzo Lamas trece prin clipe extrem de dificile. Fiica sa, Shayne, a intrat în comă, din cauza unor complicaţii ale sarcinii.

RomaniaTV.net
11 feb. 2014, 11:09

Lorenzo Lamas (56 ani), cunoscut pentru rolurile din seria „Renegatul” şi telenovela „Dragoste şi putere”, trece printr-o grea încercare, după ce fiica lui, Shayne Lamas (28 de ani), a intrat în comă ca urmare a unor complicaţii apărute în timpul sarcinii. Shayne a leşinat, pe 9 februarie, în propria locuinţă şi a fost transportată la spital, unde medicii au descoperit că sângera intern, în jurul uterului.

Însărcinată în 16 săptămâni, Shayne a fost operată de urgenţă. Din nefericire, şi-a pierdut copilul şi a intrat în comă. Întrucât nu poate respira singură, medicii au intubat-o, însă sunt optimişti în ceea ce priveşte şansele ei de recuperare. Shayne Dahl Lamas s-a născut pe data de 6 noiembrie 1985, fiind fiica lui Lorenzo Lamas şi a lui Michele Cathy Smith. Tănăra este măritată cu Nik Richie, alături de care are un copil. Shayne a călcat pe urmele tatălui ei, devenind actriţă. Ea este cunoscută publicului pentru rolul lui Carly Corinthos din „General Hospital” şi pentru faptul că a câştigat al douăsprezecelea sezon al reality show-ului „The Bachelor” (Burlacul).