Elena Cârstea, devastată de durere. Fiul ei vitreg a fost înmormântat cu onoruri militare

Zi cumplită pentru Elena Cârstea. Artista şi-a îngropat, vineri, fiul vitreg, care a murit la doar 30 de ani. Deşi nu se ştie încă ce i-a adus sfârşitul, se pare că tânărul, fost militar, a fost răpus de un infarct.

04 mart. 2016, 14:50
Elena Cârstea, devastată de durere. Fiul ei vitreg a fost înmormântat cu onoruri militare

Elena Cârstea era foarte apropiată de fiul ei vitreg, Brett Muttart, iar dispariţia fulgerătoare a acestuia a lăsat un gol imens în inima ei. Nimeni nu ştie ce i-a adus moartea tânărului de 30 de ani, dar prietenii acestuia bănuiesc că dependenţa de alcool şi droguri, care l-a chinuit mulţi ani, i-a grăbit sfârşitul, potrivit România TV.

Un apropiat al familiei spune că Brett începuse să consume droguri din cauza ororilor văzute pe câmpul de luptă, iar acestea i-au slăbit inima, care a cedat. De altfel, chiar Brett povestea pe pagina lui de Facebook un episod petrecut în urmă cu patru ani, când familia şi prietenii au organizat o aşa-numită „intervenţie”, pentru a-l ajuta să scape de droguri.

„Plec în California cu un rucsac şi o sticlă de apă, ca să încep o viaţă nouă. Poate acolo oamenii nu o să facă o intervenţie stupidă fără motiv, care m-a lăsat fără economii, logodnică, slujbă, tot ce aveam şi singurul apartament frumos pe care l-am avut vreodată. Vă mulţumesc tuturor, mă simt inutil şi nu voi mai avea încredere în voi niciodată”, a fost mesajul disperat al lui Brett, din vara lui 2012.

Fiul vitreg al Elenei Cârstea a avut parte de o înmormântare cu onoruri militare pentru că, în trecut a făcut parte din Marina Militară Americană și a fost înmormântat în Cimitirul Național Florida de Sud, la Veterani.