Femeie călcată cu maşina de propriul soţ: M-a luat pe capotă, am venit cu capul de parbriz, am văzut negru în faţa ochilor

O tânără din Călăraşi susţine că a fost călcată cu mașina de propriul soț pentru că vrea să divorțeze. Bărbatul ar fi fugit apoi de la locul accidentului, iar femeia este acum în spital. Atât ea cât și părinții victimei acuză polițiștii că vor să muşamalizeze cazul și să-l scoată basma curată pe soţul agresiv.

13 nov. 2017, 16:43
Femeie călcată cu maşina de propriul soţ: M-a luat pe capotă, am venit cu capul de parbriz, am văzut negru în faţa ochilor

Femeia este imobilizată la pat de o săptămână după ce soțul ei ar fi dat cu mașina peste ea. Ea spune că bărbatul este supărat pentru că vrea să divorțeze.

„A dat maşina înapoi şi a venit cu o viteză foarte mare, m-a luat pe capotă, am venit cu capul de parbriz, am văzut negru în faţa ochilor, nu mai ştiam dacă mai trăiesc… am reuşit s-o sun pe maica-mea”, a povestit femeia accidentată.

Potrivit România TV, părinții femeii acuză polițiștii de mușamalizarea cazului. Medicii din Lehliu, unde locuiește femeia, nu i-au dat certificat medico-legal ci au trimis-o acasă. Părinții au transferat-o la un alt spital. Mai mult, potrivit victimei, polițiștii au încadrat cazul la accident pietonal.

Femeia se luptă pentru custodia copilului și spune că se teme pentru viața ei.