HOROSCOP. Ce ţi-au rezervat astrele dacă eşti născut de DRAGOBETE. Atenţie la DEPENDENŢE

Ce înseamnă dacă ești născut de Dragobete, pe 24 februarie, ziua în care se sărbătorește iubirea. Dragobetele este o sărbătoare celebrată de români pe 24 februarie. Este considerată în popor echivalentul sărbătorii Valentine’s Day (ziua Sfântului Valentin), sărbătoare a iubirii.

17 feb. 2017, 12:23
HOROSCOP. Ce ţi-au rezervat astrele dacă eşti născut de DRAGOBETE. Atenţie la DEPENDENŢE

Dacă te-ai născut de Dragobete, pe 24 februarie, soarta îți este guvernata de zodia Peștilor și ai drept astre stăpânitoare pe Neptun și Venus.

Citeşte şi Anamaria Prodan, cea mai fericită femeie de Ziua Îndrăgostiţilor. Ce cadou a primit de la Reghecampf

Destinul tău este croit în așa fel încât trebuie să te lupți mereu pentru a păstra un echilibru intre familie sau dragoste și munca, potrivit diane.ro.

Dacă eşti născut de Dragobete, eşti o persoană foarte sensibilă, dar şi foarte organizată. Trebuie să îți planifici cu grijă orice proiect îndreptat către ambițioase obiective, fie ca este vorba despre profesie, fie ca e vorba de viata personala.

Conjunctura ta astrala denota o dependenţă de muncă, careia trebuie sa îi rezisti pentru a nu-ţi depăşi limitele fizice și mentale. De asemenea, succesul depinde în mare măsura de conexiunea ta cu persoane de sex opus.