Horoscop IUNIE 2017: Două zodii suferă cumplit la începutul verii

HOROSCOP: Iunie 2017 este o luna in care toate semnele zodiacului se bucura de o sanatate buna, arata bine si sunt pline de energie! Se pare ca acum interesul pentru cariera scade, familia devenind principala preocupare.

17 mai 2017, 05:29
Horoscop IUNIE 2017: Două zodii suferă cumplit la începutul verii

Horoscop iunie 2017 – Berbec

Familia necesita acum o mai mare atentie din partea voastra, asa ca in aceasta luna cariera va trece pe planul secund, iar familia va ocupa primul loc! 

E posibil sa apara neintelegeri cu prietenii si anumite relatii, care  nu sunt de domeniu romantic, sa nu mai functioneze. Relatia sentimentala incepe sa mearga tot mai bine si e posibil sa va casatoriti. Sanatatea si vitalitatea sunt in crestere, mai ales dupa data de 20,  asa ca incercati sa pastrati un ritm potrivit si sa nu va epuizati.

Horoscop iunie 2017 – Taur

Evolutia in cariera incetineste, dar acesta este un moment potrivit pentru a pune accent pe viata de familie. Va bucurati de o prosperitate crescuta si, pana pe 21, banii vor continua sa vina, ei putand proveni de la membrii familiei, investitii mai vechi, activitati de vanzari, marketing sau PR.

Este o luna benefica studiului si asimilarii de informatii noi. De asemenea, calatoriile sunt si ele bine aspectate si poate fi vorba atat despore calatorii in tara cat si peste hotare. Relatia sentimentala, insa, este complicata. Va aflati in reevaluari si nu sunteti sigur ca doriti sa continuati relatia in care va aflati acum.

Horoscop iunie 2017 – Gemeni

Multe din tendintele lunii trecute sunt inca in vigoare. Relatia sentimentala este buna si pare a se adapta mai mult dorintelor voastre. Totusi, e departe de a fi completa!

Va bucurati de o sanatate infloritoare, aratati bine, aveti energie si farmec! Balanta incepe sa incline in interesul familiei careia ii veti acorda acum mai multa atentie decat carierei.

Pentru voi exista o perioada favorabila pentru a lucra in interior si una favorabila pentru a lucra in exterior si acestea se imbina armonios. Aveti darul de a actiona si a va pune in aplicare visele.

Horoscop iunie 2017 – Rac

Voi veti manifesta mai multa independenta acum! Inca aveti nevoie de cooperarea altor persoane, dar initiativele voastre vor fi mult mai inspirate si mai convingatoare.

Va fi o luna foarte prospera, iar banii vor veni la dumneavoastra din abundenta dupa data de 21. De asemenea, poate fi vorba si despre bunuri si obiecte de care aveti nevoie, sau chiar bilete de calatorie! Pana pe data de 21 intuitia este foarte buna si va puteti baza pe ea in multe situatii, chiar daca acum nu pare deloc asa!

Conditiile actuale se vor schimba, iar intuitia voastra are o imagine de ansamblu asupra situatiei!

Horoscop iunie 2017 – Leu

Sunteti in continuare ambitiosi si orientati spre exterior, dar obiectivele legate de cariera au fost deja atinse in mare parte pana acum.

La jumatatea lunii veti incepe sa lucrati pentru armonia interioara si emotionala si acordati mai mult timp familiei si relatiilor. Pana pe data de 8, totusi, va puteti implica la serviciu in diverse grupuri profesionale, iar dupa 8 in activitati caritabile.

Va bucurati de un puternic sentiment de independenta si, in continuare, puteti schimba ceea ce va deranjeaza pentru a crea ceea ce va doriti! Stiti foarte bine ce este bun pentru voi si nu aveti nevpoie acum sa va consultati cu nimeni!

Horoscop iunie 2017 – Fecioara

Va bucurati de multa independenta si libertate de miscare si actiune! Nu mai este necesar sa va adaptati situatiilor pentru ca acum le puteti schimba dupa bunul plac, daca este nevoie.

Increderea si stima de sine sunt acum mult mai puternice si acest lucru va avantajeaza in tot ceea ce va propuneti. Altfel spus, in aceasta luna, fericirea succesul si confortul sunt toate de partea voastra!

Horoscop iunie 2017 – Balanta

Voi ati intrat intr-o perioada favorabila carierei, iar ea se va intinde si in luna urmatoare. Desi armonia si familia sunt pentru voi foarte importante, va trebui sa faceti mai multe jonglerii pentru a le satisface.

Acum este momentul sa va dedicati carierei si vietii exterioare! Se ivesc noi oportunitati, va bucurati de multa recunoastere si faima, toate direct proportionale cu varsta si statutul din viata. Este o perioada in care altii se vor adapta dupa voi si nu invers, voi fiind cei care creati conditiile!

Horoscop iunie 2017 – Scorpion

Pentru voi casa si familia inca sunt importante si abia dupa data de 28 cariera incepe sa treaca pe primul plan. Abilitatile sociale sunt mai importante decat alte aptitudini si va atingeti scopurile prin negociere si consens.

Este o luna potrivita pentru transformari personale si moderarea exceselor, atat cele de natura fizice cat si mentale sau emotionale. Programele de detoxifiere vor avea cum succesul scontat, mai mult ca niciodata!

Finantele incep sa sa imbunatateasca si vor aparea diverse oportunitati in acest sens.

Horoscop iunie 2017 – Sagetator

Voi aveti o luna plina de romantism si, daca nu sunteti casatorit, e posibil ca in aceasta luna sa o faceti. Sfera sociala in care va incadrati acum este una variata si intalniti oameni de diverse facturi si formatii, de la intelectuali la muncitori, de la oameni practici la mentori religiosi.

Acum, pentru voi, subtilitatile romantice sunt cu mult mai importante decat realitatile practice. Este o luna prospera si aspectele financiare sunt bine sustinute.

Horoscop iunie 2017 – Capricorn

Pentru voi acum primeaza acum viata sociala si relatiile cu cei din jur. Initiativele personale sunt importante si bine vazute, dar ele trebuie bine corelate cu abilitatile sociale.

Viata sentimentala si cariera sunt pline de dinamism, astfel munciti din greu si socializati mai mult. Sunteti intr-o dispozitie romantica, iar cei singuri vor fi puternic atrasi de tipurile de oameni creativi cum ar fi artistii, muzicienii sau prezentatorii.

Banii vin in continuare, desi s-ar putea sa fie mici intarzieri.

Horoscop iunie 2017 – Varsator

Pentru voi incepe o perioada foarte activa din punct de vedere social. Este un moment cat se poate de potrivit pentru a va atinge scopurile prin utilizarea abilitatilor sociale si atragerea cooperarii celor din jur. Realizarile voastre vin acum prin intermediul partenerilor si asociatilor mai mult decat prin efortul personal.

Cariera nu este foarte bine aspectata, asa ca mai bine va concentrati acum pe nevoile emotionale si familiale. Din punct de vedere financiar, desi lucrurile par a stagna, veti avea o perioada prospera.

Banii vor veni mai tarziu decat ii asteptati si pot aparea ghinioane enervante legate de tranzactiile bancare.

Horoscop iunie 2017 – Pesti

La fel ca si luna trecuta, familia este pe primul loc si acum. Bazele familiale se vor consolida si veti lucra pentru a avea armonie si buna intelegere in aceasta arie. Este o perioada in care va temperati impulsurile si luati mai mult in considerare interesele si perspectivele celor din jur. Acum veti trai si testa tot ce ati construit in ultimele luni. Este momentul in care veti afla daca ati construit bine sau nu.

Fericirea si succesul vostru sunt direct dependente de colaborarea cu cei din jur si aveti nevoie de tot suportul lor. Este potrivit sa lucrati acum pentru dezvoltarea si imbunatatirea abilitatilor sociale.

Sursa: woman2woman.ro