Megapetrecere pentru Cătălin Botezatu. Creatorul de modă a împlinit 48 de ani

Cătălin Botezatu, megapetrecere la 48 de ani! Designerul şi-a adunat toţi prietenii într-un club de fiţe din Capitală şi au sărbătorit până dimineaţa. Vedete din lumea mondenă, dar şi fotomodele l-au umplut pe designer cu cadouri scumpe. Botezatu a primit o brăţară cu diamante care valorează zeci de mii de euro şi a avut un tort special, în formă de geantă Louis Vuitton.

08 dec. 2014, 08:12
Megapetrecere pentru Cătălin Botezatu. Creatorul de modă a împlinit 48 de ani

Cătălin Botezatu a împlinit onorabila vârstă de 48 de ani, iar cu această ocazia a dat o petrecere de pomină. Nu au lipsit vedetele din lumea mondenă, dar nici modelele. Raluca Bădulescu, Rita Mureșan, Mirela Vescan, Mihai Albu și mulți alții au fost alături de designer de ziua lui. Șampania de mii de euro a curs până dimineața.

„Foarte multă lume care contează pentru mine, e aici. Cel mai frumos cadou sunteți voi. Am făcut și lucruri decente și nebune. Am făcut tot, am văzut tot ce era de văzut. Sunt om care, atunci când se trezește dimineața, se trezește zâmbind și spune nu îmi mai doresc nimic,” a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Creatorul de modă a fost răsfăţat şi cu o mulţime de cadouri scumpe. Pe lângă tortul în forma unei genţi Louis Vuitton, Botezatu a primit zeci de cămăşi de firmă şi mai multe bijuterii. La mâna lui a strălucit o brăţară cu diamante care ar valora câteva zeci de mii de euro.