Mihai Chiţu, prins iar cu amanta! A fost fotografiat în plin moment INTIM, iar scandalul a IZBUCNIT iar

Chiar dacă soţia sa l-a iertat şi i-a mai acordat o a doua şansă, Mihai Chiţu nu a învăţat să aprecieze familia şi, după o perioadă de doar şase luni de la acel prim incident, iată că nu a putut rezista tentaţiei şi artistul a călcat iar strâmb.

RomaniaTV.net
21 ian. 2015, 10:43

Mihai Chiţu are o relaţie de mai bine de 12 ani cu actuala lui soţie, cu care are şi o fetiţă în vârstă de cinci ani. Marius Chiţu s-a făcut remarcat, după ce a câştigat ediţia din 2013 a concursului „Vocea României”. Pentru că atunci antrenorul său, Horia Brenciu, a fost foarte fericit de performanţele elevului său, i-a cumpărat şi o maşină de lux. Imediat după concurs, artistul începea să aibă notorietate şi să urce în topurile muzicale, dar să aibă şi numeroase admiratoare.

Cum viaţa de artist este una grea, câştigătorul Vocii României nu a rezistat tentaţiei şi a acceptat avansurile unei admiratoare. Astfel, în luna iulie a anului trecut, Mihai Chiţu era surprins de paparazzi alături de o brunetă, pe care a sărutat-o cu patos şi cu care a avut mai multe întâlniri incendiare.

Câştigătorul de la Vocea României, surprins cu amanta. Soţia este foc şi pară FOTO

Bineînţeles că incidentul nu a putut fi trecut cu privirea de către presa mondenă şi astfel întâmplarea a fost făcută publică. Soţia artistului a încercat să uite evenimentul nefericit şi i-a acordat o a doua şansă soţului ei.

Din păcate, Mihai Chiţu nu s-a potolit şi a continuat relaţia cu acea brunetă, deşi soţia îi interzisese orice fel de legătură cu ea. Recent, cei doi au fost fotografiaţi iar de paparazzi de la Click! în ipostaze demne de filmele pentru adulţi. Astfel, în plină stradă şi mai apoi înntr-o scară de bloc, Mihai Chiţu şi amanta brunetă s-au pipăit şi sărutat neîncetat, până când au urcat în noul apartament al tinerei.

Citeşte şi „Vocea României” nu şi-a primit nici acum cei 100.000 de euro de la ProTV