O nemţoaică a născut patru copii la 65 de ani. Mai are 13 copii, cu cinci taţi diferiţi

O profesoară de 65 de ani din Germania a devenit cea mai vârstnică mamă de cvadrupleţi din lume. Femeia a născut prematur, într-un spital din Berlin, patru copii sănătoşi. Ea mai are acasă 13 copii, cel mai mare având vârsta de 44 de ani.

23 mai 2015, 15:16
O nemţoaică a născut patru copii la 65 de ani. Mai are 13 copii, cu cinci taţi diferiţi

După o naştere prin cezariană, Annegret, o profesoară de 65 de ani din Germania, se simte bine. Ea a adus pe lume trei băieţi şi o fată. Ei au fost născuţi prematur, la 26 de săptămâni.

Annegret Raunigk mai are acasă 7 nepoţi şi 13 copii – cel mai mare de 44 de ani, cel mai mic de 9. În urmă cu aproape doi ani, mezina i-a cerut mamei, o profesoară aflată la vârsta pensionării, un frăţior sau o surioară, aşa că femeia a mers la o clinică de inseminare artificială. Fiindcă în Germania era considerată prea bătrână ca să beneficieze de metode de fertilizare, Annegret a mers în străinătate ca să rămână gravidă.

„Am fost mereu de părere că fiecare trebuie să-şi trăiască viaţa aşa cum vrea”, a declarat Annegret.

În 2005, vestea că o femeie din România are curajul să aducă pe lume un copil la 66 de ani făcea înconjurul lumii. Adriana Iliescu a devenit cea mai bătrână mamă din lume, după ce a primit tratament hormonal şi a făcut fertilizare in vitro la Maternitatea Giuleşti. Deşi, iniţial, trebuia să aducă pe lume tripleţi, doi dintre fetuşi nu au supravieţuit.