X FACTOR LIVE. Se schimbă formatul emisiunii. Mai apare un jurat. Este un apropiat al DELIEI FOTO

X FACTOR LIVE. Deea e mai hotărâtă ca niciodată să cucerească publicul din toată ţara cu vocea ei, aşa că se pregăteşte intens pentru următoarea etapă a show-ului X Factor. Barbie de România, concurenta care a leşinat în direct, nu a trecut mai departe în competiție pentru că nu a reușit să obțină cei trei de DA, dar a ajuns cunoscută de o țară întreagă. În chimb, vinerea aceasta, X factor are un jurat special: Louie este cățelul Deliei și va veni în show-ul de la Antena 1 unde se va instala confortabil direct pe pupitrul juraților.

16 oct. 2015, 14:21

X FACTOR LIVE. Recent, Deea Ienciu a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleţ în care apare cântând celebra piesă „Poate eu, poate tu”, a Narcisei Suciu, scrie a1.ro.

Fanii brunetei au observat imediat că Deea şi-a pus extensii şi are părul mult mai lung acum, fiind foarte încântaţi de noul look. 

Citeşte şi Panică la X FACTOR: Un concurent s-a prăbuşit pe scenă

X FACTOR LIVE. A făcut furori pe internet cu prestația de la X Factor, în care a leșinat după primele versuri. Barbie de România nu a trecut mai departe în competiție pentru că nu a reușit să obțină cei trei de DA, dar a ajuns cunoscută de o țară întreagă.

Dovadă stau vizualizările obținute de concurentă pe canalul de YouTube. Mai mult de un milion de oameni au zâmbit sau au rămas șocați de leșinul tinerei.

Citeşte şi X Factor: Ştefan Bănică Jr. a RECUNOSCUT de la cine a MOŞTENIT pasiunea pentru MUZICĂ

X FACTOR LIVE. Juratul special

Dornic să urmărească prestația concurenților, Louie va fi foarte atent la tot ce se întâmplă pe scena X Factor și va socializa cu colegii de jurizare, Ștefan Bănică și Horia Brenciu.

Cum va reacționa cățelul Deliei când va auzi interpretarea unor concurenți, ce au de spus jurații despre această nouă prezență la pupitru și dacă va reuși simpaticul Louie să-i îmbuneze pe mentorii X Factor rămâne de văzut.