Rinat Ahmetov, mesaj FABULOS pentru Mircea Lucescu la ANIVERSARE

Rinat Ahmetov, patronul miliardar al lui Şahtior Doneţk, i-a transmis un mesaj emoţionant lui Mircea Lucescu în ziua în care antrenorul român împlineşte 70 de ani.

29 iul. 2015, 13:17
Rinat Ahmetov, mesaj FABULOS pentru Mircea Lucescu la ANIVERSARE

Rinat Ahmetov i-a multumit lui Mircea Lucescu pentru performantele de la Sahtior Donetk si l-a numit pe acesta prietenul sau mai mare.

Citeşte şi Mircea Lucescu împlineşte astăzi 70 de ani. Povestea carierei marelui antrenor: Ceauşescu m-a înlăturat

„Draga Mircea, ca sa fiu sincer ma asteptam la o alta aniversare. Credeam ca te vom sarbatori pe Donbass Arena, cu 50 de mii de fani in tribune, toti spunandu-ti din inima ca iti multumesc.

Iti multumesc pentru Cupa UEFA. Iti multumesc pentru 8 titluri. Iti multumesc pentru 5 Cupe si 7 Supercupe. Iti multumesc pentru ca Sahtior a castigat 21 de trofee cu tine pe banca. Iti multumesc pentru ca am ajuns respectati in Europa. Iti multumesc pentru ca am jucat spectaculos si am obtinut performante incredibile.

Draga Mircea, am avut privilegiul de a lucra cu tine, de 12 ani esti antrenorul lui Sahtior. In tot acest timp, am devenit buni prieteni, ne intelegem perfect si ne putem chiar incheia propozitiile unul altuia. Daca m-ar intreba cineva ce as spune despre Mircea Lucescu, as spune, in primul rand, ca esti prietenul meu mai mare. Omul cu o inima mare, sincer si sentimental. Omul devotat Sahtiorului, care nu si-a cautat un alt loc de munca nici in cea mai dificila perioada, desi avea oferte. Un om foarte intelept. Si ce mai trebuie spus e asta: Mircea Lucescu e un mare antrenor!”, este mesajul lui Rinat Ahmetov.

Mircea Lucescu implineste, miercuri, 70 de ani.