Accident în Iaşi. O femeie a ajuns la spital după ce căruţa în care se afla a fost lovită de o maşină

O femeie în vârstă de 56 de ani a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale după ce căruţa în care se afla a pătruns pe contrasens şi a lovit în plin o maşină care circula regulamentar.

21 aug. 2014, 11:50
Accident în Iaşi. O femeie a ajuns la spital după ce căruţa în care se afla a fost lovită de o maşină

Comisarul Mădălin Ţăranu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi a declarat miercuri că atelajul în care se afla un bărbat în vârstă de 61 ani, din comuna Strunga, a fost scăpat de sub control pe drumul european E583, a pătruns pe contrasens şi a lovit un autovehicul înmatriculat în judeţul Alba, scrie Agerpres.

Citeşte şi Accident grav în Cluj: Au scăpat cu viaţă după ce au sărit din maşina lovită de tren VIDEO

„Accidentul a fost produs de un căruţaş care s-a urcat în atelaj sub influenţa băuturilor alcoolice. În timp ce conducea vehiculul cu tracţiune animală pe DE 583, strada Cuza Vodă din oraşul Târgu Frumos pe direcţia Roman, din cauza stării de ebrietate, căruţaşul a pierdut controlul asupra animalelor înhămate la atelaj a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar pe direcţia Roman-Târgu Frumos de un bărbat de 42 ani, domiciliat în municipiul Aiud, judeţul Alba”, a spus Mădălin Ţăranu.

În urma producerii accidentului, soţia căruţaşului, o femeie de 56 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma testării alcoolscop poliţiştii au constatat că bărbatul care conducea căruţa avea o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeşte şi Accident grav în Argeş: Copil în comă, adus cu elicopterul în Capitală VIDEO