Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, DECIZIE MAJORĂ legată de CĂSĂTORIA LOR

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf trăiau pe picior mare şi în România, dar în Riad, capitala Arabiei Saudite, unde s-au mutat de când antrenorul a acceptat oferta lui Al Hilal, cei doi sunt trataţi ca niţte regi.

RomaniaTV.net
28 sept. 2014, 07:41
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, DECIZIE MAJORĂ legată de CĂSĂTORIA LOR

„Am momente în care îmi vine să mă ciupesc, să mă conving că e real şi nu trăiesc un vis. Arabii ne fac să ne simţim speciali. Numai că nu ne-au poleit cu aur, în rest, ne-au împlinit toate dorinţele! Trăim o viaţă în stil regal şi toată lumea ne respectă”, a declarat Anamaria prodan pentru Libertatea.

„Suntem fericiţi, viaţa sigură şi liniştită, confortul, seriozitatea şi bunul-simţ pe care le-am găsit aici ne-au făcut să iubim această ţară”, spune şi Laurenţiu Reghecampf.

Cei doi se pregătesc să meargă la Las Vegas, pentru a cincea căsătorie!

„În noiembrie, mergem din nou în Las Vegas, ca în fiecare an, ca să ne cunune Elvis. Va fi a cincea căsătorie. Cununia asta e pentru noi un moment presărat cu jurăminte speciale. Îi declar dragostea sufletului meu pereche. Mă uit la el ca la un soare. Este aerul pe care-l respir. După ceremonie, ciocnim un pahar cu şampanie şi apoi mergem cu familia şi cu prietenii noştri să sărbătorim la Bellagio”, a dezvăluit Anamaria Prodan.