Anda Adam, pentru PRIMA DATĂ în ROCHIE de MIREASĂ. FOTO

Nu mai este un secret pentru nimeni că anul acesta Anda Adam va îmbrăca rochia de mireasă. Cum până la cel mai aşteptat moment din viaţa sa, mai sunt doar patru luni, artista a început deja pregătirile pentru nuntă. Recent, Anda Adam a fost surprinsă de paparazzi de la WoWBiz că a mers într-un magazin cu rochii de mireasă, unde a zăbovit pentru câteva zeci de minute.

RomaniaTV.net
27 mart. 2015, 10:03

Mai sunt doar câteva luni până la cel mai important eveniment din viaţa Andei Adam, iar aceasta a intrat în febra pregătirilor. Cum pentru orice femeie care urmează să facă pasul cel mare, alegerea rochiei de mireasă este cea mai importantă acţiune din tot ritualul pregătirilor de nuntă, şi Anda Adam a decis să înceapă să îşi caute rochia mult visată.

Anda Adam SE MĂRITĂ. Cine este MIRELE

De curând, Anda Adam a fost surprinsă de paparazzi mergând într-un magazin cu rochii de mireasă, unde a probat câteva modele. Printre acelea se numără şi o rochie de tip prinţesă, pe bază de corset fără mâneci. Cu toate că a fost destul de încântată de ceea ce a probat, cântăreaţa în final nu a cumpărat nimic.

Citeşte şi  Anda Adam, primele declaraţii despre NUNTĂ. Află DETALII de la petrecerea ANULUI