Asia Express. Au apărut primele imagini cu cel mai dur reality show

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală.

RomaniaTV.net
04 dec. 2017, 13:51

Ține doar de concurenţi și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi.

Vietnamul se dovedește a fi o destinație mult mai dură decât s-au așteptat cu toții. Este pentru prima oară după foarte mulți ani când temperaturile sunt mult mai scăzute decat ar fi normal, în zonele de munte ajungând până la -2 grade pe timpul noții.

„Nu mă așteptam să fie așa greu!” este expresia pe care fiecare dintre cele 14 vedete a rostit-o cel puțin o dată și asta pentru că Asia Express este un show de aventură 100% real, care testează rezistența fizică și psihică a concurenților, este o cursă contra cronometru în care adrenalina este prezntă la fiecare pas.

„Pentru mine, Asia Express înseamnă un vis împlinit. Îmi doream foarte mult să descopăr o parte din Asia, dar cu ajutorul acestui show voi avea ocazia să fac asta express: cât descoperă alţii într-o viaţă, eu voi descoperi în cinci săptămâni!”, a declarat frumoasa prezentatoare.