Bărbat salvat de pompieri, după ce a căzut într-un buncăr cu nisip

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost salvat miercuri de pompieri în urma unei intervenţii care a durat mai bine de o oră, după ce acesta a căzut într-un buncăr cu nisip al unei staţii de betoane din municipiul Buzău.

RomaniaTV.net
03 dec. 2014, 17:41
Bărbat salvat de pompieri, după ce a căzut într-un buncăr cu nisip

Bărbatul, de profesie electrician, a fost acoperit în totalitate de nisip.

„Pompierii militari au acţionat pentru îndepărtarea nisipului, iar paramedicii au discutat vreme de aproape 20 de minute printr-o mică fantă. În momentul în care s-a îndepărtat suficient nisip cu ajutorul unui buldozer, pompierii au acţionat cu lopeţile, iar bărbatul a fost scos în condiţii normale şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu, citat de Agerpres.

Citeşte şi Accident de muncă pe şantierul Autostrăzii Sebeş-Turda. Un muncitor A MURIT STRIVIT de un panou metalic

La rândul său, directorul ITM, Cecilia Manolescu, a declarat că „inspectorii de muncă au deschis o anchetă”.

„Lucrătorul este de profesie electrician şi lucra la staţia de betoane cu normă întreagă. Din primele cercetări rezultă că el a căzut cu capul în jos, în cuva cu nisip, fiind acoperit în totalitate de acesta. Pompierii au reuşit să-l salveze şi acesta a fost transportat în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe, urmând să fie preluat de un elicopter şi transportat la un spital din Capitală”, a mai declarat sursa citată.