Caz REVOLTĂTOR în Braşov. Un nou-născut a căzut de pe masa de naşteri

Un bebeluş născut la termen la Zărneşti este acum în stare gravă, la reanimare, după ce a căzut de pe masa de naşteri.

17 mart. 2015, 16:48
Caz REVOLTĂTOR în Braşov. Un nou-născut a căzut de pe masa de naşteri

Mama bebeluşului a fost lăsată singură pe masa de naşteri, în travaliu. Asistenta şi infirmiera erau ocupate cu altceva, iar arunci când pruncul a venit pe lume nu a fost nimeni în preajmă să-l preia. Copilul a căzut de la înălţime direct pe podea şi a suferit multiple traumatisme.

 „Una isi facea de lucru cu o penseta sau ceva ca era langa mine, dar cu spatele si una era tocmai la geam. Copilul, dupa ce am nascut, l-au adunat de pe jos. S-a lovit foarte tare, pentru ca a cazut pe tabla pe care am pus eu picioarele, dupa care a cazut jos, pe ciment. Deci, doua lovituri a avut. Este lovit la o manuta, la fata, nu aveai unde sa pui mana de vanat ce era si buza de sus nu se atingea cu buza de jos, ca e ca o pruna de umflat. La piept nu pot sa-l pun„, a mărturisit mama bebeluşului, potrivit stirileprotv.ro.

Bebeluşul a fost transferat de urgenţă la Maternitatea din Braşov. Părinţii au facut deja o plângere la poliţie împotriva tuturor persoanelor din spital, care ar fi trebuit să ajute la naştere.