Cum TE VA IUBI în funcţie de zodie

Fiecare bărbat este unic şi are personalitatea lui, dar în funcţie de zodia în care s-a născut are anumite trăsături şi înclinaţii, care îl determină să fie pasional, rezervat sau distant în relaţia cu o femeie. 

26 dec. 2015, 07:58
Cum TE VA IUBI în funcţie de zodie

Iată la ce să te aştepţi, de la bărbatul de care te-ai îndrăgostit, în funcţie de zodia lui, scrie one.ro.

Berbec

Bărbatul Berbec este unul plin de surprize, care va oferi mult într-o relaţie, dacă va considera că a întâlnit femeia potrivită. Nu te hazarda să îi oferi totul de la început, pentru că Berbecul este un playboy prin definiţie şi se va stabili greu lângă o femeie.

Citeşte şi Iubesc, apoi urăsc de moarte. Iată cele 4 zodii care nu ştiu să ierte

Berbecul are un Ego foarte mare aşa că va dori mereu cea mai frumoasă maşină, cea mai bună casă, cea mai cea femeie. Pe lângă aspectul fizic, se va lăsa impresionat de femeia cu valori tradiţionale, care îl va face să o respecte şi să îi ofere dragostea lui. Nu uita însă că ai de-a face cu un exemplar masculin care încalcă orice regulă, nu este foarte parolist, nici prea politicos. Vei avea multe bătăi de cap cu el!

Taur

Bărbatul Taur este o adevărată provocare pentru o femeie, mai ales atunci când s-a îndrăgostit. Poate forma cuplul ideal cu femeia Capricorn, pentru că se vor completa reciproc. De la Taur aşteaptă-te să primeşti multă afecţiune şi tandreţe. Cu singuranţă este bărbatul care ştie cum să-şi răsfeţe femeia la începutul relaţiei şi să aprindă pasiunea. Cu toate acestea, dacă îi vei oferi multă siguranţă, Taurul va deveni delăsător în relaţie şi va căuta alte provocări.

Gemeni

La începutul relaţiei, vei găsi în acest bărbat o sursă inepuizabilă de distracţie. Va veni mereu cu glume bune la întîlnire şi vei avea parte de conversaţii interesante.

Dacă se va îndrăgosti de tine, ai tras pontul cel mare! Alături de bărbatul Gemeni vei putea forma familia visată, pentru că tu vei deveni numărul 1 în viaţa lui. Nativul Gemeni ştie să îşi asume responsabilităţile într-o relaţie, să fie fidel şi să se dăruiască.

Rac

Este sensibil, posesiv, cu o stimă scăzută de sine şi foarte dificil. Acest nativ poate să fie o corvoadă pentru orice femeie, dacă nu a învăţat să-şi gestioneze emoţiile şi să-şi exorcizeze demonii interiori. În iubire, Racul trăieşte de multe ori o dramă, pentru că nu prea ştie ce vrea şi încă mai trăieşte sub influenţa mamei.

Cu toate acestea, alături de acest bărbat poţi dezvolta o relaţie serioasă. Mai ales dacă mama Racului te-a plăcut şi va susţine relaţia voastră.

Leu

Dacă te-ai îndrăgostit de un nativ Leu, ai dat de belea! Sfatul nostru este să nu îi arăţi că el deja este în mintea ta, pentru că nu va ezita să profite de această situaţie. Leul nu cunoaşte limite şi este un adept al exceselor de orice fel.

Citeşte şi Top cei mai mincinoşi bărbaţi ai zodiacului. Află de cine să te fereşti

Este extrem de egocentric şi narcisist, dar dacă te va dori în viaţa lui va face totul să te impresioneze. Va dori să te prezinte prietenilor lui, să îţi cumpere tot ce vei dori, să îl însoţeşti în călătorii.

Fecioara

Bărbatul din această zodie se va îndrăgosti greu, pentru că este foarte analitic şi pretenţios. Este foarte atent la detalii, chiar maniac. Dacă ai intrat într-o relaţie cu un bărbat Fecioară, pregăteşte-te să te supună unor teste.

Va dori să afle totul despre tine, să îţi cunoască viaţa până în cele mai mici detalii. Când un bărbat Fecioară se îndrăgosteşte este în stare de cele mai mari sacrificii pentru femeia iubită.

Balanţa

Bărbatul Balanţă este unul dintre cei mai buni, pentru că ştie să ofere respect, să preţuiască femeia de lângă el. Este un tip echilibrat, cu capul pe umeri, care nu se teme de viitor, pentru că mereu are un AS în mânecă. Îţi doreşte o femeie alături de care să formeze o echipă şi să facă împreună cele mai îndrăzneţe planuri.

Scorpion

Bărbatul Scorpion este o combinaţie de răbdare şi şarm, care nu va ezita să-şi arate emoţiile şi să-ţi spună că are nevoie de tine. Femeia pentru el este un obiect de artă, care merită tot ce este mai bun. În tinereţe poate să fie foarte instabil, dar odată cu trecerea timpului va învăţa să preţuiască femeia care va rămâne lângă el. Totuşi, trebuie să ştii că în relaţie el va dori să deţină ultimul cuvânt şi că dacă poate deveni foarte acid.

Săgetător

Nimic nu este mai de preţ pentru un Săgetător ca libertatea lui, la care va renunţa doar atunci când se va îndrăgosti. De regulă, este un bărbat care nu preia iniţiativa şi aşteaptă să fie curtat. În aparenţă este rebel şi nepăsător la nevoile celor din jur, dar în esenţă este un bărbat de pus pe rană. Pentru iubita lui va investi tot capitalul pe care îl are şi nu este puţin.

Capricorn

Bărbatul Capricorn pare rece, distant şi insensibil. Cu femeia potrivită alături, Capricornul va înflori şi va deveni cel mai tandru bărbat din lume. Ceea ce aşteaptă din partea ta este doar să-l stimulezi intelectual şi să-l încurajezi pe plan profesional. Când Capricornul va începe să-ţi facă daruri consistente, eşti pe drumul cel bun. El vede relaţia cu tine ca pe o investiţie pe termen lung, iar dacă familia lui va spune ”Da”, nu va neglija această afacere.

Vărsător

Extrem de prietenos şi excentric, Vărsătorul nu este tocmai cel mai serios tip. Semnul că îşi doreşte o relaţie profundă este atunci când vrea să te prezinte prietenilor lui, când începe să-ţi facă confidenţe, când îţi va spune că în prezenţa ta se simte în largul lui. Ţine minte că nimic nu este mai important pentru el ca o cină în compania prietenilor, unde s-a distrat copios. Dacă Vărsătorul va dori să-şi petreacă mare parte din timp cu tine, eşti pe drumul cel bun.

Peşti

Alunecos, periculos, instabil, nativul Peşti ştie să iubească atunci când se îndrăgosteşte. Va concepe cele mai ingenioase scenarii romantice, unde tu vei deveni o prinţesă, iar el prinţul pe un cal alb. Alături de bărbatul Peşti eşti mereu pe nisipuri mişcătoare, dar vei avea parte de trăiri intense, puternice, sublime. Când iubeşte cu adevărat, bărbatul Peşti nu are limite.