De ce a retras Selgros de la vânzare carnea suspectă, de la Avicola Călăraşi

Lanţul de hypermarketuri Selgros a retras de la vânzare carnea provenită de la Avicola Călăraşi din respect pentru cumpărători, nu pentru că ar fi fost infestată. Aceasta e declaraţia facuta la România TV de directorul Selgros, Alex Vlad.

31 oct. 2013, 16:50
De ce a retras Selgros de la vânzare carnea suspectă, de la Avicola Călăraşi

Lanţul de hipermarketuri Selgros a retras de la vânzare toată carnea de pui provenită de la Avicola Călăraşi. Marfa era confirmată calitativ, dar Selgros a luat decizia de retragere a cărnii în urma scandalului cu salmonella.

Citeşte şi Peste 17 tone de carne, RETRASE de la comercializare din magazinele din Bucureşti, Braşov şi Cluj

Motivul retragere de la vânzare a loturilor de carne provenite de la Călăraşi a fost explicat la România TV de directorul Selgros, Alex Vlad. „Am luat decizia să retragem toată marfa de la acel furnizor. A fost o decizie comercială, nu a avut legătură cu calitatea mărfii. Din respect pentru consumatori am luat decizia să retragem acea marfă. Când există cea mai mică suspiciune, fie şi din partea mass-media, cu calitatea unui produs, noi retragem imediat.

Decizia a fost una comercială. Nu a fost vorba de marfă neconformă, a fost vorba de marfă conformă, însă decizia noastră comercială a fost cea de a retrage această marfă„, a explicat Alex Vlad pentru România TV.

Citeşte şi Puii de la Călăraşi, în continuare la vânzare. Prima reacţie a patronului de la Avicola VIDEO