Era să îşi strice NUNTA din cauza unei DURERI de DINŢI. Cum a reuşit o mireasă să îşi salveze căsnicia FOTO

Stacey Rodgers, o mireasă de de 35 de ani, a fost la un pas să anuleze nunta chiar în ziua marelui eveniment din cauza unei dureri îngrozitoare de masea.

11 sept. 2015, 17:36

Cu toate că trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viaţă, încă de la prima ora Stacey i-a spus logodnicului ei că simte o durere îngrozitoare de măsea. Cu tote acestea, cei doi au decis să mearga mai departe cu nunta din respect pentru invitaţi, potrivit Daily Record.

Citeşte şi Un bărbat a INCENDIAT CASA unei MIRESE din GELOZIE, în NOAPTEA NUNŢII VIDEO

Mireasa a reuşit să zâmbească pe timpul ceremoniei religioase, însă imediat ce au ajuns la restaurant, în momentul valsului, Stacey a fost nevoită să se retragă în cameră. Cu toate acestea, nepotul ei a fost cel care a venit cu soluţia salvatoare. El avea un prieten foarte bun, al cărui cabinet stomatologic era aproape de restaurant. Dentistul a acceptat să vină la cabinet şi să o primească pe mireasă. El i-a aplicat un tratament, care i-a calmat durerea. Nici nu a fost nevoie că mireasa să se schimbe.

Îi sunt extrem de recunoscătoare. Datorită lui, am putut să mă întorc la nuntă şi să dansez cu sotul meu. În final, totul a fost un succes„, a declarat mireasa.

Citeşte şi Gestul uimitor făcut de un tânăr pentru soţia lui amenzică după ce femeia şi-a pierdut toate amintirile VIDEO