EXATLON ROMANIA. Eliminare SURPRIZĂ din echipa RĂZBOINICILOR. Primele REACŢII

EXATLON ROMANIA. O nouă eliminare din show-ul EXATLON ROMANIA a avut loc în ediţia de marţi seară. Decizia i-a luat prin surprindere pe toţii participanţii la EXATLON ROMANIA.

28 feb. 2018, 07:10
EXATLON ROMANIA. Eliminare SURPRIZĂ din echipa RĂZBOINICILOR. Primele REACŢII

EXATLON ROMANIA. Anca de la Războinici a fost eliminată de la EXATLON ROMANIA, în ediția de marți seară.

EXATLON ROMANIA. „Numele celei care va pleca in Romania, dar o parte din sufletul ei va ramane aici, este Anca”, a anuntat Cosmin Cernat.

EXATLON ROMANIA. „Asa sunt eu, sunt un om corect, impulsiv. Nu-mi gasesc un defect in treaba asta. Am spus exact ce am gandit. Cel mai greu moment din viata mea a fost cand a murit bunica mea, acum un an si ceva. Nu o sa plang nici acum”, a spus Anca.

CLAUDIA PAVEL a ajuns de urgenţă la MEDIC. Veşti dureroase despre concurenta de la EXATLON ROMÂNIA

EXATLON ROMANIA. „Am avut o stare ciudata, nu stiu cum sa percep nominalizarile. Multa confuzie, insa am ceva sa le spun colegilor mei, in cazul in care raman as vrea sa imi dea o pauza de la nominalizari pentru ca m-am saturat, am nevoie o saptamana sau doua sa respir. Cu siguranta, Alina va fi urmatoarea propunere. Isi merita soarta, nu este admisibil ca o persoana care stalceste 9 cuvinte din 10 sa aiba impresia ca ia decizia cine ramane si cine pleaca. Cu asta se ocupa acest sarpe veninos”, a spus Anca dupa ce a aflat ca va pleca de la EXATLON ROMANIA.