GAZ METAN – FCSB: Budescu şi-a reglat tirul în Spania. Gol de senzaţie VIDEO

 În cantonamentul din Spania, Budescu a marcat de pe un deal din apropierea terenului unde se antrenau jucatorii lui Dică! 

02 feb. 2018, 21:26
GAZ METAN – FCSB: Budescu şi-a reglat tirul în Spania. Gol de senzaţie VIDEO

Lupta la titlu se anunţă mai disputată ca niciodată în acest an deoarece doar campioana va merge în preliminariile Ligii Campionilor. CFR Cluj şi FCSB se află în pole-position la debutul1 acestui sezon, dar şi echipa din Craiova ar putea să intre în lupta pentru titlu în play-off. Echipa lui Dică a făcut cele mai spectaculoase şi costisitoare transferuri, dar se bazează tot pe garda veche pentru a ajunge din nou în elita fotbalului european. Constantin Budescu se antrenează deja pentru meciurile din Champions League.

După ce a marcat spectaculos din parcarea stadionului când juca pentru Astra, Budescu a reusit o bijuterie şi în tricoul Stelei. În cantonamentul din Spania, Budescu a marcat de pe un deal din apropierea terenului unde se antrenau jucatorii lui Dică! FCSB va debuta oficial în 2018 pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, într-un meci care se va disputa sâmbătă seară, echipa ajungând la Sibiu diect din cantonamentul iberic. Aflată pe locul doi în clasament cu patru etape înainte de finalul sezonului regular, la 2 puncte în spatele lui CFR Cluj, FCSB mai are de disputat partidele cu Gaz Metan (deplasare), cu CFR Cluj (acasă), cu Dinamo (deplasare) şi cu Sepsi (acasă).