Horoscop 18 mai 2017. Astăzi, Berbecii primesc măriri de salariu, iar Balanţele sunt în pragul unei noi relaţii

Horoscop 18 mai 2017. O sa ne facem planuri cu bataie lunga si o sa muncim serios ca sa ni le putem atinge, ca nu va fi nimic usor, dar stim ce vrem si asta conteaza cel mai mult.

18 mai 2017, 08:52
Horoscop 18 mai 2017. Astăzi, Berbecii primesc măriri de salariu, iar Balanţele sunt în pragul unei noi relaţii

TAUR

Poate bateti palma pentru un contract care sa v-aduca o suma importanta de bani si sa fiti mai degajati din acest punct de vedere, scrie strileprotv.ro. Se-ntampla lucruri noi in viata voastra si puteti incepe ceva nou pe linie profesionala, dar si o alta relatie, daca s-a spus tot in fosta combinatie parteneriala.

Citeşte şi HOROSCOPUL DRAGOSTEI pentru luna IUNIE 2017. Surprize neaşteptate pentru fiecare zodie în parte

GEMENI

Se vine cu o oferta de colaborare tentanta ca bani, dar se poate sa nu mai aveti timp liber pentru ai vostri, vedeti ce alegeti. Va dati intalnire cu prietenii pe care nu i-ati revazut de luni bune si poate iesiti pe undeva la socializare, sa va dezmortiti si sa legati noi amicitii.

RAC

Vi se parafeaza un act care va permite sa munciti, sa luati mai multi bani sau sa calatoriti in interes de serviciu, poate. Poate abia acum vin banii pe care trebuia sa-i luati dinaintea sarbatorilor si o sa puneti la cale o iesire la sfarsit de saptamana, sa va deconectati impreuna cu familia pe undeva.

LEU

E posibil sa va invite niste prieteni la un restaurant, intr-o atmosfera festiva, chiar si fara sa sarbatoriti ceva. Pareti mult mai echilibrati, lucrurile s-au asezat in favoarea voastra, dar si pentru ca voi ati stiut cum sa gestionati situatia si va pregatiti de o relansare.

Citeşte şi Soare în Gemeni pe 20 mai. Cum sunt afectate zodiile

FECIOARA

Se poate sa luati niste bani de la serviciu, o fi vreun supliment salarial daca nu e zi de salariu – se-anunta bani. O sa va descurcati cu afacerile, poate incepeti ceva nou care sa va mobilizeze din toate punctele de vedere si sa straluciti in cariera, sa va faceti un nume, daca nu vi l-ati facut deja.

BALANTA

Se poate sa-si faca mai mult curaj decat pan-acum cineva care se viseaza alaturi de voi si sa va abordeze in vederea unei relatii. Se poate sa veniti cu o idee inovatoare sa dati drumul unui proiect care sa v-aduca beneficii, sa va dea ocazia sa mai spuneti ceva, in sfera profesionala.

SCORPION

O veste buna referitoare la un copilas, poate are loc un botez si sa primiti invitatia sa le fiti nasi de botez sau de cununie parintilor acelui copil. Foarte posibila revedere emotionanta, vine cineva care va poate schimba cursul vietii si sa va bucurati de o reusita si de suport din partea celor din jur.

SAGETATOR

Poaste v-ati decis sa faceti unele reamenajari interioare si o sa scoateti din banii pusi deoparte sa fie si mai frumos acasa. O sa va tot reinventati in cadrul relatiei de cuplu, nu mai vreti sa repetati greselile care v-or fi dus la esecurile sentimentale si o sa luptati pentru armonie in doi.

CAPRICORN

O sa va mearga mult mai bine in relatia sentimentala, iar daca n-aveti pe nimeni, e posibil sa apara in orice moment cineva. Se poate sa experimentati si altceva la serviciu, si sa va implicati trup si suflet, ca de obicei, si sa primiti atat bani cat si aprecieri de la sefi, de data asta.

Continuarea horoscopului AICI.