Horoscop 20 august 2016: Balanţele primesc un răspuns. Citeşte horoscopul zilnic pentru zodia ta

Citeşte horoscopul zilei de 20 august şi află surprizele astrelor pentru zodia ta.

RomaniaTV.net
20 aug. 2016, 05:18
Horoscop 20 august 2016: Balanţele primesc un răspuns. Citeşte horoscopul zilnic pentru zodia ta

Berbec

E o zi ca de sarbatoare, in care ai motive de bucurie, de veselie, de optimism in compania unor persoane cu care te simti pe aceeasi lungime de unda.

S-ar putea spune ca toate evenimentele acestei zile au la baza o reusita, un succes pe care il impartasesti si cu alte persoane deci merita sa va adunati la un loc sa celebrati victoria comuna, orice eveniment deosebit iti poate face ziua mult mai frumoasa, pentru ca ajung la urechile tale doar vesti excelente despre nasteri, casatorii, reusite la examene sau alte momente de top.

Taur

Ai asteptat tu ceva vreme ca sa ajungi aici, incat nici nu mai credeai ca se va mai intampla vreodata, dar iata ca toata asteptarea a meritat. Aduni acum roadele eforturilor depuse de atata timp!

Ai dat dovada de o rabdare de care nici tu nu te credeai capabil, pentru ca lucrurile au evoluat extrem de lent si de anevoios, dar nu ai abandonat totusi. Acum meriti felicitari pentru perseverenta ta, pentru capacitatea de a cladi totul pas cu pas cu atat staruinta, pentru ca rezultatele suna mai mult decat promitator.

Citeşte şi  HOROSCOP URANIA 20-26 august: Vor fi retrograde Nodurile Lunare, planetele Uranus, Neptun, Pluton şi Kiron

Gemeni

Uneori, iubirea are si conotatii mai putin placute, mai ales daca in stilul celuilalt de a-ti arata ca te iubeste se infiltreaza aspectele nedorite ale iubirii: gelozia, posesivitatea, panda, ranchiuna. Si ele fac parte din meniu cand iubesti, asa e, dar de data aceasta persoana iubita pare sa exagereze.

Chiar daca e forma sa de a-ti arata cat de mult insemni pentru el, nu e genul de declaratie de dragoste pe care l-ai fi asteptat, pentru ca atenteaza la libertatea ta, cea pe care o pretuiesti tu cel mai mult. Poate esti iubirea lui, dar nu esti si proprietatea sa, dar el nu intelege asta!

Rac

Toate bune si frumoase, se poate vorbi de o zi excelenta in care te simti mai puternic si mai increzator in fortele proprii. Apar vesti bune in cariera, care deschid perspective promitatoare asupra unor proiecte de la care ai mari sperante. Parca se mai insenineaza un pic atmosfera si reincepi sa privesti cu optimism spre ceea ce te asteapta in perioada urmatoare.

Pot aparea laude si reusite deosebite, succese in competitii, sanse de a te remarca sau de a fi apreciat public de ceilalti, ca atare, daca ti se parea ca soarele nu mai rasare pe strada ta, iata ca acum ai motive sa zambesti din nou si sa te bucuri de auspicii excelente.

Citeşte mai mult pe Huff.ro