Horoscop Mariana Cojocaru 1 – 7 octombrie: Trădări, dezamăgiri, răsturnări de situaţie şi noi începuturi, Previziuni complete

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Saptamana 1 - 7 octombrie 2018 aduce rasturnari de situatie, dezamagiri si noi inceputuri.

28 sept. 2018, 07:25
Horoscop Mariana Cojocaru  1 – 7 octombrie: Trădări, dezamăgiri, răsturnări de situaţie şi noi începuturi, Previziuni complete

Berbec- Luna octombrie are din start, din pornire un aspect de zile mari pe zodii de aer: trigon format de Luna Albă în Gemeni cu Soarele din Balanţă în rezonanţă cu Mercur şi Lilith conjunctă cu Marte în Vărsător. Această trigonocraţie ne face liberi în gândire, cutezători, temerari şi, mai presus de toate, independenţi. Nu veţi fi legaţi unii de alţii Berbecilor, ci veţi căuta noi metode să mutaţi munţii din loc.

Taur- Va trebui să fiţi mai realişti decât sunteţi voi de obicei şi să realizaţi ce influenţă au acum planetele asupra voastră. De trigonul pe semne de aer am spus la zodia precedentă ce influenţe are. Un alt aspect care vă vizează , dar vizează şi Scorpionii, Leii şi Vărsătorii este dat de cuadratura lui Venus(Micul Noroc) din Scorpion cu Axa de Destin. Nu fiţi dependenţi afectiv de familie şi croiţi-vă drum. 

Gemeni-Şi voi trebuie să vă croiţi un drum nou financiar, pe cont propriu. Rupeţi cordonul ombilical de părinţi, rude, soţi, copii, stat. Mercur în rezonanţă cu Soarele progresat şi Luna din zodia voastră la startul lunii octombrie, mă îndreptăţeşte să susţin acest lucru. Câştigaţi-vă banii pe cont propriu! Soarele cu Mercur în sectorul astro-sentimental e de bun augur pentru comunicarea în dragoste.Trădări la pat!

Rac- Luna Albă este în Gemeni, deci vă recomand să fiţi cu ochii în patru la duşmanii văzuţi şi nevăzuţi. Unii sunt inamici în dragoste, de aceea spun de trădările în amor, alţii ţin de viciile voastre care vă pot afecta sănătatea(tulburelul-alcoolism, prea-curvia – Lilith vă îndeamnă să plătiţi pentru plăceri carnale şi predispun la probleme ale aparatului genital şi boli cu transmitere sexuală). Ferea!

Leu- Dharma sau Karma pozitivă este în cuadratură cu Venus, aspect care nu susţine guy(ii), lesbienele, ci relaţiile normale, fireşti dintre doi oameni. Este creştineşte să gândim şi să acţionăm aşa(Karma Ţării în Vărsător- acum Axa de Destin va fi în Vărsător şi Leu). Leii zodiacali gândesc la noi posibilităţi şi oportunităţi în luna octombrie. Posibilităţi de afirmare sunt nemunărate, nu ezitaţi! 

Fecioara- Posibile câştiguri financiare, dar atenţie la raporturile de muncă şi sănătate. E risc de accidente de muncă sau de altă natură(Luna Neagră conjunctă cu Marte în Vărsător). Trigonul pe zodii de aer explicat ca semnificatie la Berbec(început) nu vrea să vă riscaţi viaţa, ci să acţionaţi cu cap. Cuadratura lui Venus cu Axa Timpului vă face mai critici decât de obicei. Fiţi auto-critici, e clar?!

Citeste continuarea pe kfetele.ro