Horoscop săptămânal JOB CARIERA 19-25 februarie 2018

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. Iata ce indica configuratia astrala a fiecarei zodii despre casa planetara a jobului si carierei pentru saptamana 19-25 februarie 2018 in horoscopul saptamanal pe aceasta tema populara si cautata de foarte multe persoane.

RomaniaTV.net
18 feb. 2018, 21:27
Horoscop săptămânal JOB CARIERA 19-25 februarie 2018

Cum fiecare om are un job si munceste la o cariera, este util sa te folosesti de previziunile pe care zodiacul ti le ofera ca sa eviti conflicte, probleme si sa atragi beneficii la locul de munca, indiferent daca esti angajat sau ai afacerea ta.

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Iti poate aparea ocazia sa faci ceva special pentru un coleg de munca ce se zbate cu o problema. Chiar si doar o vorba buna il poate ajuta foarte mult. Energia este amestecata acum. O parte din tine vrea sa mearga inainte cu putere cu planuri ambitioase. In acelasi timp, schimbari de ultima ora, rasturnari de situatie te pot forta sa incetinesti ritmul si sa revizuiesti cu atentie ce se petrece. Ramai pe ce se asteapta de la tine, ca sa mergi pe o formula sigura.

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai incredere in intuitia ta acum. Ceea ce simti si crezi este adevarul tau. In acelasi timp, nu te judeca aspru. Asta poate crea ingrijorare si stres inutil. Asteapta-te la relatii bune cu colegii sau clientii tai. O energie vie ii poate face pe oameni sa se simta optimisti si deschisi. Nu te teme sa iti confrunti temerile. Recunoaste daca ai nevoie de ajutor. Te poti reconecta cu cineva cu care ai mai facut afaceri impreuna.

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Aceasta perioada poate fi puternica si nelinistita pentru tine. Pot aparea evenimente ce tin de comunicare si care nu sunt vina ta. Multi oameni nu sunt cu capul la munca, pur si simplu. Acestea sunt zile bune sa te concentrezi pe munca de echipa si sa recunosti contributiile fiecaruia. Te vei simti optimist in cateva zile. Joburile ce implica copii iti vor aduce multa bucurie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.