Horoscop zilnic MARŢI 17 IULIE 2018. Atenţie la relaţiile tale!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 17 iulie 2018 pentru fiecare zodie.

16 iul. 2018, 20:11
Horoscop zilnic MARŢI 17 IULIE 2018. Atenţie la relaţiile tale!

Relatiile vor fi in mintile noastre mai mult ca in alte zile pentru ca la noapte, Luna intra in Balanta. La inceputul zilei, Luna este inca in Fecioara si vom fi harnici ca albinele toata prima parte a zilei. Pe masura ce Luna se armonizeaza cu Pluto din Capricorn si cu Soarele din Rac, vom fi un munte de energie si incredere, rezolvand cu rapiditate si eficienta orice lista cu lucruri de facut.

Cum te impacteaza eclipsele verii 2018 in functie de zodie citeste aici. 

Daca cauti ocazia sa iti indrepti atentia spre sarcini ce au fost amanate mult timp, aceasta zi aduce vesti bune. Asteapta dupa-amiaza cand iti vei putea clarifica si usura planul de bataie si sa iti focusezi toate gandurile spre ceea ce iti doresti, fara sa fii perturbat de altceva. In loc sa initiezi ceva nou, profita de energia zilei ca sa iti cureti spatiul de orice. Fa ce simti ca trebuie sa faci, de la calcat rufe la un masaj de relaxare sau citit o carte buna.

Cand vine seara, Luna se muta in semnul relatiilor Balanta si compania altora devine prima prioritate. Balantei ii place viata impartita cu altcineva in duet, asa ca mergi spre cineva cu care iti place sa iti petreci timpul.  

Ce se intampla in saptamana 16-22 iulie 2018 cu fiecare zodie afla aici.   

Iata horoscopul zilei de MARTI 17 iulie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale: 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca ai un spirit de persoana sportiva, ziua de azi va fi una excelenta pentru tine. Ar trebui sa profiti la maxim de energia favorabila a zilei, intrucat ceva neasteptat se poate schimba in favoarea ta. Poti fi sensibil si senzitiv azi si stii exact cum sa echilibrezi munca si relaxarea.  

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca esti manager sau administratorul afacerii, astrele iti preconizeaza o zi excelenta. Lucrurile vor iesi cu mult mai bine decat asteptarile tale. Chiar daca ai alta meserie, te vei evidentia la locul de munca si vei fi apreciat si admirat. A doua parte a zilei este dedicata partenerului sau interesului tau amoros. O seara minunata, romantica este aproape o certitudine. Vei straluci de energie si stare buna toata ziua. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Vei simti nevoia sa rupi ritmul zilnic monoton si sa petreci timp intr-un mod relaxant cu prietenii si familia, distrandu-i sau distrandu-va impreuna. Ai putea si sa iei decizii despre o calatorie sau vacanta. Numarul de musafiri ce pot veni la tine este in crestere, esti ca un magnet pentru ei. Bucura-te de familia ta. A venit timpul sa petreci mai mult cu ea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO