Horoscop zilnic MIERCURI 5 SEPTEMBRIE 2018. Mai e o zi până la o zi mare!

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 5 SEPTEMBRIE 2018, cu doar o zi inainte ca Saturn sa iasa din miscarea retrograda in care este de patru luni si jumatate si ca Mercur, planeta comunicarii si a gandurilor sa intre in Fecioara pana pe 22 septembrie. Aceste doua evenimente astrale au loc maine 6 septembrie, iar atmosfera deja le simte venirea.

04 sept. 2018, 19:25
Horoscop zilnic MIERCURI 5 SEPTEMBRIE 2018. Mai e o zi până la o zi mare!

Unii ar putea chiar taia tensiunea astrala cu un cutit pe masura ce Saturn din Capricorn este pe cale sa inceapa miscarea directa. 

Daca la asta adaugam Luna in sensibilul Rac, spiritul de aparare si defensiva este activat! Siguranta este prioritatea absoluta a Lunii in Rac.

Saturn este planeta karmei, a disciplinei si al spiritului justitiar. El este retrograd o data pe an iar anul acesta a inceput din 18 aprilie. Cat timp este retrograd, Saturn se asigura ca are tot timpul disponibil ca sa ii invatam lectiile. Totul se intampla foarte, foarte lent. Insa dupa ce termini cu lectiile de la Saturn, esti gata cu ele pentru totdeauna si acele lucruri nu te vor mai deranja in viitor.

Instinctele domina cand Luna este in Rac si nu vom face nimic decat daca simtim cu adevarat ca este bine sa il facem.

i astazi vom simti ca lucrurile sunt bune, din pricina armonizarii Lunii cu Soarele, cu Neptun si cu Jupiter. Relatiile curg bine, increderea este mare si la fel si nivelele de energie.

In plus, urmare a trigonului Lunii cu norocosul Jupiter, ni se pot deschide anumite usi generoase de oportunitate, tocmai bune sa intram pe ele ! Exista o stare destul de buna peste tot, dar asta nu inseamna sa ne lasam jos garda de aparare. 

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de MIERCURI 5 SEPTEMBRIE 2018.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Agenda si programul iti poate fi plin, dar poti observa totodata cat de placut se simte acel timp liber pe care reusesti sa ti-l faci si care te lasa pregatit pentru orice. Nu incerca sa il umpli cu evenimente sociale sau iesiri de tot felul, ci foloseste oportunitatea ca sa nu faci mare lucru ci doar sa te detensionezi. Daca iti doresti sa fii din nou in plina viteza, neaparat include in program pauze de meditatie sau relaxare.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Mercur se pregateste ca maine sa iasa din Leu si deci va iesi si din sectorul tau de casa si familie, deci acum mai ai ocazia sa clarifici un subiect pe care nu l-ati lamurit prea clar pana acum. Fie ca s-a amanat sau chiar nu a fost timp, da-i acum toata atentia ta ca sa intri intr-o noua etapa proaspat si creativ. Din punct de vedere creativ, foloseste-ti talentele pentru ca asta este ceva foarte terapeutic.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O legatura pozitiva intre Jupiter si puternicul Pluto poate fi motivul pentru care te simti entuziasmat pentru urmatoarea saptamana. Aceasta influenta „eu pot” te incurajeaza sa te concentrezi pe planuri mai bine si te vei implica cu resursele tale alaturi de altii pentru a va maximiza potentialul. Oportunitatea e prea buna sa fie ratata, incurajand dezvoltari foarte potrivite cu inclinatiile tale naturale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.