Horoscopul lunii mai: Eclipsa de Soare împarte norocul între zodii

HOROSCOP LUNA MAI: Apariţia eclipsei de Soare, din 29 aprilie, va încheia o perioadă în care ne-am aflat ca între ciocan şi nicovală. Totuşi, luna mai va aduce, pentru unii nativi, schimbări în bine din punct de vedere profesional şi chiar a vieţii, conform previziunilor realizate de astrologul Mariana Cojocaru la România TV.

28 apr. 2014, 11:43
Horoscopul lunii mai: Eclipsa de Soare împarte norocul între zodii

HOROSCOP LUNA MAI, BERBEC: Începând cu data de 3 mai, Venus va intra în constelaţia Berbecului. Această schimbare va însemna că nativii tineri şi singuri vor avea şanse să se îndrăgostească. Deşi planeta Venus nu le va da câştiguri fabuloase de bani Berbecilor, dar le va da câştiguri mulţumitoare. De asemenea, îşi pot reînnoi garderoba în luna mai şi pot avea parte de tot felul de bucurii mărute, dar dese.

Berbecii adulţi care nu au făcut alegeri inspirate în iubire vor trece până pe 20 mai prin cutremure existenţiale. Acolo unde nu mai există loc de armonie, de împăcare, relaţiile se pot deteriora. Totuşi, un nou început pentru Berbeci poate însemna o nouă provocare, o nouă relansare în plan afectiv.

Horoscop: Defecte cu care-ţi alungi iubitul, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP LUNA MAI, TAUR: Aceşti nativi trebuie să fie foarte atenţi în luna mai. Veţi gândi şi analiza toate posibilităţile ce ţin de plan social şi profesional. Atenţia se va îndrepta şi spre sănătate, deoarece acolo unde există probleme şi chiar afecţiuni cronice, eclipsa de Soare nu face decât să le zgândăre şi să supradimensioneze afecţiunile.

HOROSCOP LUNA MAI, GEMENI: Nativii din Gemeni se gândesc la tot felul de strategii, ceea ce înseamnă că vor gândi asupra planurilor de atac. Recomandarea astrologului Mariana Cojocaru este să nu vă aruncaţi în luptă fără să analizaţi mişcările adversarilor sau competiţiei, nu lăsaţi lucrurile la nivel de superficialitate atunci când vă gândiţi să abordaţi o problemă. Nu daţi curs invidiilor, bârfelor pentru că discuţiile pot degenera şi puteţi fi puşi într-o poziţie ingrată.

Totuşi, luna mai este o perioadă interesantă pentru destresare deoarece programul supra-aglomerat face din Gemeni nişte persoane agitate, iar sistemul lor nervos este mult mai sensibil decât la alţi nativi.

HOROSCOP MAI: Cum stai cu banii în luna mai, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP LUNA MAI, RAC: Prieteniile vor fi favorizate de conjuctura astrală din luna mai pentru nativii din Rac. Această perioadă este bună pentru a da sfoară în ţară, pentru a se aduna prietenii, pentru a vedea cine vă este sau nu cu adevărat prieten.

HOROSCOP LUNA MAI, LEU: Leii, în această perioadă, trebuie să dea din coate, să-şi facă loc pentru avea o carieră mai bună. Dacă ştiţi ce înseamnă ambiţie, mândrie, dacă ştiţi cum să vă puneţi în valoare cunoştinţele atunci lucrurile vor merge spre o traiectorie ascendentă.

De asemenea, vă puteţi consolida poziţia socială, însă la fel de repede cum o puteţi ştirbi cu o singură clipă de neatenţie sau o gafă măruntă. Atenţie la ce vorbiţi şi fiţi cu mare băgare de seamă şi la drum pentru că urmează două săptămâni de agitaţie. Dacă plecaţi în străinătate verificaţi biletele, actele, bonitatea locului unde trebuie să ajungeţi pentru a nu avea surprize.

Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea în această săptămână

HOROSCOP LUNA MAI, FECIOARĂ: Fecioară sunt susţinute în luna mai în domeniului studiului şi a deschiderii spirituale. Aceşti nativi vor fi îndreptaţi spre munca sau chiar studiul în străinătate. În plus, nativi din Fecioară care lucrează undeva vor fi nevoiţi să studieze sau aprofundeze pentru a putea rezolva o anumită problemă cu care se confruntă.

Starea de spirit a Fecioarelor va fi una pozitivă şi nu exclus că acestea să vorbească cu un mentor sau să primească consiliere pentru ca deciziile care urmează să fie luate să fie făcute în deplină cunoştinţă de cauză.

HOROSCOP: Afla care sunt cele mai bune soţii, în funcţie de zodie!

HOROSCOP LUNA MAI, BALANŢĂ: Nativii care sunt în relaţii matrimoniale solide vor trăi un plus de romantism şi să vor apropia mai mult de partenerul lor. Balanţele vor fi, în luna mari, mai ferme şi mai articulate în arta discursului. Pentru nativii care au pus punct relaţiilor sau au trecut prin despărţiri, luna mai aduce o împărţire de bunuri, partaj, negociere şi, în cazuri extreme, vorbim de moşteniri, succesiuni.
 
Balanţele sunt într-o perioadă foarte delicată, în care trebuie să cântărească lucrurile, să nu exagereze, să nu facă din ţântar armăsar. Trebuie să fie foarte atenţi şi la sănătate deoarece eclipsa de Soare îşi pune amprenta asupra echilibrului, stării de spirit şi asupra sănătăţii.

HOROSCOP LUNA MAI, SCORPION: Luna mai aduce o scindare a previziunilor pentru nativii din Scorpion. Scorpionii care au evoluat foarte bine şi şi-au făcut treaba cu sârg şi responsabilitate, eclipsa de Soare îi ajută să lege o alianţă mai profitabilă şi mai interesantă.

Nativii care au lăsat restanţe, următoarea perioadă le va aduce corecţii severe în sensul în care anumite alianţe sau parteneriate din trecut se pot rupe radical, eventual cu certuri.

HOROSCOP LUNA MAI, SĂGETĂTOR: Caracteristica lunii mai pentru Săgetători va fi eficienţa maximă, mai ales pe cei ambiţioşi şi cu idealuri clare.

Cei care, din diverse motive, în ultima perioadă au trecut prin tot felul de tensiuni, eclipsa de Soare rezolvă şi dă soluţii pentru ieşirea din situaţia respectivă. Dacă şi-au pierdut locul de muncă, luna mai le poate aduce un loc de muncă.

HOROSCOP LUNA MAI, CAPRICORN: Luna mai le aduce Capricornilor răspunsuri la întrebările care i-au preocupat, care le-au dat bătăi de cap în ultima perioadă. Aceşti nativi află veşti, informaţii care le sunt utile.

Cerul Capricornilor devine din ce în ce mai senin, în luna mai.

HOROSCOP LUNA MAI, VĂRSĂTOR: Vărsătorii vor fi mult mai practici şi pragmatici în perioada următoare şi trebuie să se aştepte la investiţii în casă. Fie că se strică electronicele sau electrocasnicele sau trebuie realizate nişte reparaţii, Vărsătorii vor face investiţii. Atenţie cum manipulaţi electricele stricate pentru că există risc crescut de accidente domestice.

Verificaţi instalaţiile, uşa, zăvoriţi de două ori înainte să plecaţi din casă deoarece eclipsa de Soare scoate la lumină toate elementele negative ale societăţii.

HOROSCOP LUNA MAI, PEŞTI: Luna mai le va aduce norocuri mici în domeniu financiar, bonusuri, prime sau daruri din partea partenerului. Li se va potrivi vorba românului: „De unde nu cade, pică!”.