Imagini şocante de la un meci de juniori. Antrenorul ia la bătaie un jucător de 16 ani VIDEO

O filmare de la un meci de juniori din România a şocat reţelele de socializare: Liviu Petreche, antrenor la juniorii lui CSMS Iaşi loveşte violent cu pumnii şi cu picioarele un puşti aflat pe banca de rezerve.

02 nov. 2015, 12:00
Imagini şocante de la un meci de juniori. Antrenorul ia la bătaie un jucător de 16 ani VIDEO

Liviu Petrache, tehnicianul lui CSMS Iaşi, l-a bătut cu pumnii şi cu picioarele pe juniorul de 16 ani Codrin Tirişcă la partida cu Sport Team, disputată la Domneşti. Episodul incredibil a fost filmat și distribuit pe Facebook. Gazeta Sporturilor publică luni mărturia fotbalistului bătut, care a explicat de unde a pornit incidentul.

Cu o seară înainte ne-am cazat la pensiunea Alexia din Otopeni. Nici unul dintre băieți n-a luat cina, fiindcă mîncarea nu era bună. Fusese mămăligă cu brînză și smântână și cartofi pai cu piept de pui, uscat. Antrenorul s-a culcat pe la ora 21:00, fiindcă avea dureri de măsea, iar pe la 23:00, pentru că ne era foame, l-am rugat pe șofer să ne lase să mergem la un McDonald’s aflat în apropiere. A refuzat, așa că am așteptat până a adormit și el, apoi vreo zece băieți ne-am dus pe jos pînă la restaurant.

Se întâmpla pe la 1:00 noaptea! Am făcut maximum cinci minute pînă acolo. Dimineața, doamna de la recepție i-a transmis antrenorului ce s-a întîmplat și de aici a urmat reacția dînsului. La meci, pe mine m-a scos cu vreo zece minute înainte de pauză, iar după ce m-a lovit mi-a zis: «Să n-aud că scoţi o vorbă până la Iași, că te mutilez!». Mă suspecta că am fost iniţiatorul acţiunii de seara„, a spus Tirişcă.

Citeşte şi SIMONA HALEP, atacată dur de primul său antrenor: Jocul ei e de Daciada, voleul său e penibil

După acest incident, conducerea lui CSMS Iaşi l-a demis pe Liviu Petrache din funcţia de antrenor.