Accident IREAL suferit de o tânără. Era să îşi piardă viaţa. Ce s-a întâmplat la 3 secunde după poză

La doar trei secunde după ce a fost făcută această fotografie, tânăra din imagine a suferit un accident teribil, fiind la un pas să îşi piardă viaţa.

11 sept. 2015, 15:31

Cheryl Reynolds, o asistentă medicală de 29 de ani din Marea Britanie se afla în vacanţă alături de o prietenă în Lanzarote, Insulele Canare, în momentul în care a fost la un pas de moarte din cauza unui incident aproape ireal pe care nu îl va uita toată viaţa, potrivit The Sun.

Citeşte şi Obişnuieşti să călătoreşti cu autocarul? Vezi care sunt CELE MAI SIGURE LOCURI în momentul unui accident

Astfel, femeia s-a aşezat pe piatră, rugându-şi prietena pe nume Jennie să imortalizeze momentul. Cu toate acestea, la doar trei secunde după ce a surprins fotografia, o avalanşă de pietre s-a declanşat din senin şi a îngropat-o pe Cheryl.

Citeşte şi ACCIDENT provocat de un şofer beat: S-a izbit de stâlp şi a ajuns în şanţ VIDEO

Din fericire, femeia a supravieţuit, chiar dacă medicii nu-i dădeau nicio şansă în momentul accidentului. În urma accidentului groaznic ea a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale, având chiar o tijă metalică în picior. După şase luni de zile ea s-a refăcut aproape complet, urmând ca în viitorul apropiat să se întoarcă la serviciu.