INCREDIBIL. Tatăl Andei Adam face lumină. De ce s-a despărţit cu adevărat Victor Slav de cântăreaţă

Tatăl Andei Adam a declarat că artista a fost părăsită de Victor Slav pentru o altă domnişoară. Bărbatul a spus că fiica sa a suferit foarte mult din cauza despărţirii de vedeta PRO TV. De celalată parte, Anda Adm spune că nu cunoaşte realitate, întrucât este plecat din România.

17 apr. 2014, 13:00
INCREDIBIL. Tatăl Andei Adam face lumină. De ce s-a despărţit cu adevărat Victor Slav de cântăreaţă

„Mi-a zis că e din vina lui Victor că şi-a găsit o prietenă pe care o iubeşte mai mult. Anda a suferit mult. Nu mai voia să iasă din casă, să vorbească cu nimeni”, a declarat tatăl Andei Adam, scrie click.ro.

Citeşte şi Anda Adam, schimbare radicală de look. Fanii au rămas cu gura căscată: Parcă ai ieşit din coteţ

Tatăl Andei Adam trăieşte de mai mulţi ani în Australia. Bărbatul a precizat că nu s-a mai văzut de o lună cu fiica sa şi că în momentul în care aceasta s-a despărţit de Victor se afla în ţară.

Citeşte şi Oana Zăvoranu şi Anda Adam, SCANDAL MONSTRU pentru UN FOTBALIST

Anda Adam nu a fost deloc încântată să audă faptul că tatăl său a dezvăluit adevăratele motive ale despărţirii de Victor Slav, care ar fi părăsit-o pentru altă femeie. Cântăreaţa i-a trimis un mesaj lui Răzvan Botezatu, prezentatorului emisiunii Star Magazin, de la Antena Stars, în care-i reproşează faptul că i-a contactat tatăl.

Citeşte şi VICTOR SLAV O CURTA pe ANDA ADAM în timp ce ERA ÎNSURAT CU BIANCA. Detaliul care îl dă de gol

„Mi-a trimis Anda Adam un mesaj în care-mi spune: «Nu-mi vine să cred că ai luat legătura cu tatăl meu. El nu locuieşte în România şi nu cunoaşte oamenii de aici»”, a spus Răzvan Botezatu.