LOVITURĂ GREA pentru Irinel Columbeanu. Un primar cere să fie executat silit pentru datorii la bugetul local

După ce s-a lăfăit în lux, omul de afaceri a ajuns să fie executat silit. La Târgu Cărbuneşti, primarul a cerut insolvenţa fabricii lui Columbeanu pentru o datorie mai veche la bugetul local.

RomaniaTV.net
11 oct. 2013, 08:19

Necazurile financiare se ţin lanţ de Irinel Columbeanu! După ce s-a lăfăit în lux, omul de afaceri a ajuns să fie executat silit. La Târgu Cărbuneşti, primarul a cerut insolvenţa fabricii lui Columbeanu pentru o datorie mai veche la bugetul local.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a uitat să mai plătească impozitele la primăria din Târgu Cărbuneşti. Acum, edilul oraşului cere insolvenţa fabricii pentru a recupera cele aproape 2 miliarde de lei vechi datorie.

„S-a pus poprire pe toate conturile, este vorba de firma TurboCim care acum 5 – 6 ani avea vreo 200 de angajati. S-a demarat deja, de vreo 2 săptămâni procedura de insolvenţă. Sunt nişte bani care vin la bugetul local”, a explicat Mihai Mazilu, primarul oraşului, potrivit România TV.

Citeşte şi Columbeanu are probleme financiare. Judecătorii i-au pus sechestru pe bunuri

Localnicii din Târgu Cărbuneşti regretă închiderea fabricii. „Era foarte bine, şi soţia mea a lucrat acolo. Şi ar fi bine dacă ar veni înapoi”, a spus unul dintre ei.

Fabrica de materiale de construcţii a fost înfiinţată în urmă cu aproape şase ani. Aceasta însă nu mai funcţionează din primăvara anului 2009 din cauza problemelor financiare.