Iubitul prezentatoarei moarte în accident nu ştie că logodnica lui a fost înmormântată

Tânăra prezentatoare din Satu Mare care a murit vineri pe o şosea din Bihor a fost înmormântată. Iubitul ei, Adrian, cel care a dus-o spre moarte, nu a fost la înmormântare. Mai mult, acesta nu îşi mai aminteşte nimic de la accident. 

RomaniaTV.net
20 apr. 2015, 19:29
Iubitul prezentatoarei moarte în accident nu ştie că logodnica lui a fost înmormântată

Paula Raţ a murit fulgerător, vineri seară. Mergea la un botez când iubitul ei Adrian s-a înfipt cu maşina sub un tir care venea din sens opus. N-a văzut o alveolă.

Prietenul Paulei e internat în continuare. Medicii spun că tânărul are amnezie şi nu-şi aduce aminte nimic despre accident. Nu ştie că iubita lui a murit.

Rudele cântăreţei moartă într-un accident rutier fac acuzaţii grave. Cum putea fi evitată tragedia

Rudele Paulei cred că tragedia putea fi evitată. Dacă alveola era semnalizată. În urmă cu o săptămână, în acelaşi loc, pe drumul naţional 79, care leagă Oradea de Arad, a mai avut loc un accident. Atunci, indicatoarele rutiere au fost rupte iar cei de la CNADR nu le-au înlocuit. Au făcut-o abia sâmbătă, după ce Paula a murit. Părinţii Paulei n-au rezistat durerii, în cimitir. Tatăl fetei a avut nevoie de apă ca să-şi revină. Iar mama ei a îmbrăţişat încontinuu sicriul.

Paula a fost condusă pe ultimul drum în acordurile uneia dintre cele mai iubite melodii ale sale … „Please Remember Me!”.