La 15 ani, un baschetbalist român are deja o înălţime de 2,29 metri. Americanii sunt uimiţi VIDEO

Cel mai înalt copil din România cucereşte lumea. Robert are 15 ani şi deja este o vedetă în Italia unde joacă baschet. Are 2 metri şi 29 de centimetri şi deja a atras atenţia unor importante cluburi sportive din Europa, dar şi de peste ocean. Supranumit ,,noul Ghiţă Mureşan" este considerat cel mai înalt baschetbalist din lume la vârsta lui.

17 nov. 2015, 08:44
La 15 ani, un baschetbalist român are deja o înălţime de 2,29 metri. Americanii sunt uimiţi VIDEO

Robert Bobroczky are 15 ani, măsoară 2,29 m şi se anunţă drept unul dintre cei mai promiţători jucători de baschet ai generaţiei sale. În prezent evoluează în Italia, la Stella Azzurra di Roma, unde impresionează meci de meci, adversarilor fiindu-le practic imposibil să-l blocheze.

Robert Bobroczky se află pe lista marilor cluburi din Europa, precum Real Madrid şi FC Barcelona, dar în ultima vreme el a atras şi atenţia scouterilor de pe Ocean. El l-a depăşit deja în înălţime pe tatăl său, care a fost tot baschetbalist şi este cu doar doi centimetri mai scund decât Ghiţă Mureşan, care măsoară 2,31 metri.

Citeşte şi URIAŞUL român, noul Ghiţă Mureşan. Un baschetbalist de 14 ani are 2,26 m înălţime VIDEO

Şi după standardele NBA, acest copil e enorm. Robert Bobroczky este un elev de liceu din România, intrând în atenţia presei pentru că e gigant. Tânărul de 15 ani are 2,29 m, e decent sub panou şi are o aruncare bună, ceea ce nu pare o laudă impresionantă, dar reprezintă un plus important atunci când eşti atât de înalt„, scriu americanii de la Total Pro Sports.