Lucian Mândruţă a rămas fără permis de conducere. A intrat în „parohia” lui Marian Godină

Lucian Mândruță a rămas fără permis de conducere, pentru 30 de zile. În urma unei greșeli pe care a făcut-o în trafic, prezentatorul tv va fi pieton pentru o lună de zile. Acesta a făcut anunțul pe contul de socializare.

10 nov. 2016, 10:18
Lucian Mândruţă a rămas fără permis de conducere. A intrat în „parohia” lui Marian Godină

Lucian Mândruță a rămas fără permis de conducere pentru că a călcat linia continuă, scrie libertatea.ro. Acesta recunoaște însă că a făcut o greșeală și că merită să plătească pentru ea.

Citeşte şi Un tânăr drogat şi fără permis a furat o maşină şi a provocat un accident cu două victime

Lucian Mândruță a rămas fără permis de conducere. „Marian Godină, bravo!”

„Aş vrea să-i felicit pe poliţiştii de la circulaţie din Braşov pentru că ieri mi-au luat carnetul pe 30 de zile. Pe bune, nu e nicio ironie aici. Meritam. Au aplicat legea, politicos şi ferm, iar eu, deşi am rămas pe bicicletă tocmai când începe să ningă, m-am bucurat mai mult decât m-am întristat! Ştiţi de ce? Pentru că principiile mele nu se aplică doar celorlalţi. Cred că cine greşeşte trebuie să plătească. Pentru că doar aşa schimbăm ţară asta: cu reguli şi cu pedepse. Marian Godină, bravo, să ştii că nu eşti singur în garnizoană!”, a scris el pe contul de socializare. „Am călcat linia continuă. Era în față o mașină stricată, care mergea foarte încet, iar drumul era liber. Am greșit.”, a recunoscut el.