Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, prima apariţie în public ca un CUPLU – FOTO

Mihaela Rădulescu nu îşi mai ascunde relaţia cu Felix Baumgarnter, cei doi afişându-se împreună la un eveniment caritabil ce a avut loc pe 18 decembrie în Germania.

RomaniaTV.net
20 dec. 2014, 11:18

Mihaela Rădulescu s-a afişat la braţul lui Felix Baumgartner la Gala caritabilă „Jose Carreras”, ce a avut loc în Germania.

Evenimentul a avut ca scop strângerea de fonduri pentru bolnavii de leucemie. „Mă bucur nu numai că am participat alături de Felix și atâtea alte vedete internaționale, dar și pentru că am avut posibilitatea să fac o donație. Am simțit bucuria de a dărui, într-o țară străină, pentru oameni pe care nu i-am întâlnit, dar care nu au nevoie de generozitate cu pașaport sau viză, ci doar de… omenie.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu s-a TATUAT pentru iubitul ei austriac. Vezi MESAJUL

În continuarea vieții, «I Do My Part» (este numele proiectului meu caritabil – felul meu de a mulțumi pentru tot ceea ce sunt și ce am). Sărbătorile vor fi o bucurie, dacă nu vei aștepta daruri, ci le vei face altora”, a scris Mihaela Rădulescu pe blogul personal.

Contul Mihaelei Rădulescu a fost BLOCAT de Facebook. Decizie BOMBĂ în instanţă

Mihaela a purtat o ţinută verde smarald foarte sexy, cu un decolteu generos care a atras multe priviri asupra ei.

Felix Baumgartner a donat şi el o sumă importantă pentru bolnavii de leucemie și a răspuns la telefoanele pentru donații, alături de vedete germane, austriece și internaționale.

Fosta logodnică a lui Felix Baumgartner vorbeşte în premieră despre Mihaela Rădulescu