Oamenii Elenei Udrea, atac neaşteptat la Klaus Iohannis. E AROGANT şi NERECUNOSCĂTOR

Preşedintele Klaus Iohannis este ţinta unui atac foarte dur din partea oamenilor Elenei Udrea şi ai lui Traian Băsescu.

RomaniaTV.net
25 ian. 2015, 11:33
Oamenii Elenei Udrea, atac neaşteptat la Klaus Iohannis. E AROGANT şi NERECUNOSCĂTOR

Ruxandra Dragomir, apropiată a Elenei Udrea, îl numeşte pe Klaus Iohannis „arogant” nerecunoscător, după ce preşedintele nu a chemat şi PMP la consultările de la Palatul Cotroceni, în ciuda faptului că Mişcarea Populară a fost în prima linie a luptei împotriva lui Victor Ponta, în cursa pentru prima funcţie în stat.

„Avem de-a face cu un șef de stat arogant și lipsit de recunoștință. PMP este partidul care s-a luptat cel mai mult cu Ponta și baronii PSD, lucru care i-a ușurat drumul către Cotroceni d-lui Iohannis. Când a fost nevoit să se confrunte singur cu Ponta, am văzut ce dezamăgire a produs. Se pare că respectul, pe care tot îl clamează noul președinte, se aplică doar față de Ponta și clica sa, adică față de foștii săi colaboratori din USL”, a scris Ruxandra Dragomir pe Facebook.

Partidele politice au fost convocate de preşedintele Klaus Iohannis la o serie de consultări la Palatul Cotroceni pe tema priorităţilor legislative ale sesiunii parlamentare care stă să înceapă. Întâlnirile vor avea loc miercuri, 28 ianuarie.

„Pe agenda discuțiilor se vor afla mai buna organizare a votului in străinătate, finanțarea campaniilor electorale și a partidelor politice și accelerarea procedurilor privind ridicarea imunității parlamentare”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Calendarul consultărilor este următorul:
• ora 10.00 – Partidul Social Democrat;
• ora 11.00 – Partidul Naţional Liberal;
• ora 12.00 – Uniunea Naţională pentru Progresul României;
• ora 14.00 – Partidul Conservator;
• ora 15.00 – Uniunea Democrată Maghiară din România;
• ora 16.00 – Grupul parlamentar al Minorităţilor Naţionale;
• ora 17.00 – Partidul Poporului – Dan Diaconescu.

Ca şi la primele consultări, pe tema bugetului Apărării, PMP şi PLR nu au fost chemate la consultări.